Vecka 31

"Välkommen till en ny vecka, en fortsatt fantastisk upplevelse i din graviditet!

Vecka 31 låter dig känna.

Känna med stora bokstäver, precis allt.

Du kan ha en fot i svalget samtidigt som bebisen försöker sparka ut din lever genom ryggen, är det inte mysigt med så hög närvaro!

Tarmarna har redan manipulerats till att ligga i en egen hörna och din urinblåsa kan äntligen få slappna av då bebisen så fiffigt har full kontroll på när den ska krampa eller ej.

Bebisen hickar och du kan känna det tydligt, ibland smårapar du vid varje hickning, visst är det charmigt!

Pappan kan nu äntligen få känna på hur livet efter förlossningen blir, tårar, kamper, smärta och hisnande humör, kvinna, du lär ha en vältränad man!

Ni kan nu njuta av era gemensamma stunder, pappan får vara snabb bara, så fort bebisen slappnar av somnar kvinnan, oberoende var ni befinner er så se till att alltid ha en kudde redo, och en hand såklart, för kvinnan har nu vant sig vid din hand på magen under sömn. Ta du bort den vaknar hon och då får du skylla dig själv.

Så blivande föräldrar, Välkomna in i denna otroligt spännande slutspurt, dax att gaska upp sig och skaka av sig alla oroligheter som man ju oftast drar med i början av en graviditet, sista tiondelen är nu bakom er och ett nytt liv är snart att beskåda!

Skulle kvinnan behöva tröstshoppa i slutet av graviditeten, med början typ nu, låt henne hållas, det är inte det att hon behöver nya kläder, nej, hon behöver bara se sin skepnad i olika utföranden för att tro på att det är sant, Myrorna är en bra idé!

Kvinna, glöm inte ditt järn, drick mycket vatten och seså, nu är dte inte lång tid kvar och du, glöm inte! Graviditeten är ingen sjukdom!

"






Kommentarer
Postat av: Charliee

Åh så spännande det är! Nu får du lova att delge oss läsare hur allting gick sen.. :-)

Kram/Charliee


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback