Idag är det Fars dag!

Och idag tänker jag på pappor i största allmänhet.

Riktiga pappor, extrapappor, ofrivilliga pappor, ledsamma pappor, glada pappor och pappor i största allmänhet.

Jag har själv haft glädjen att ha en del betydande fadersfigurer i mitt liv. Min morbror som var världens bästa pappa, till mina kusiner, visst, jag hängde med på ett hörn där....fick ta del av famijekänslan och kunde gotta mig i hur det var att ha en pappa som kunde svara på ALLA frågor i världen.

Sen att jag idag har förstått att han lurade mig mest hela tiden kan jag skratta gott åt idag.

"Varför har grisar ingen päls?" frågade jag med mina alldeles för stora blå ögon.

-"För att jag går upp i gryningen och rakar dem allihop" Var svaret och jo...jag trodde nog på det en tid.

:-D

Nästa fadersfigur tänker jag på i allmänhet till och från, Min lillasysters pappa som VERKLIGEN gjorde allt för att vara den där pappan som han trodde att vi barn behövde. Tänk vilken insats till en sur introvert tonåring som visste allt bäst själv.

Min Biologiska Far som jag fick kontakt med senare i livet, som jag tyvärr sällan har tiden att möta men som jag med glädje tänker på varje dag, tänk vilken rikedom att få ha dig  mitt liv, om än ganska så sällan. Men..vetskapen om att du idag är nåbar, det betyder ALLT.

Och alla andra fadersfigurer, Papporna till mina flickor, många tankar föds en dag som denna, Pappor jag mött, glada ledsna oroliga fantastiska, som gör allt för sina barn men som sällan uppskattas...

Ta hand om era pappor idag på pappadagen, kom ihåg att det är värdefullt att ha just den kontakten, värdefullt för att just ni, du och din pappa, du som pappa och ditt/dina barn, skapar minnen som ni aldrig gömmer, aldrig glömmer, och de varar för alltid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback