Alla dessa förkortningar

Jag kan inte riktigt hantera dem, jo, jag vet  självfallet  vad de betyder och vad de står för, men när orden i en mening produceras i min skalle för att så småningom nå mottagaren så blir de lät fel. Det blir helt enkelt väldigt lätt Rappakalja.

MSN Vet väl alla vad det är... men i mitt liv blir det lätt MMS eller MSM eller SMS....Jo jag vet, det är fånigt men ack så sant.

Om man då ska förklara eller diskutera MSN och istället slänger in MSM så kan det bli väldigt tokigt..för att inte säga,förvirrande för åhöraren. MSM liksom, jag har ju inte ont någonstans!

MMS Jo men jag vet ju, och jag fattar till och med hur man hanterar det, men att säga det! att klicka in rätt ord för rätt mening, MMS blir ofta MSN och så var vi tillbaka där vi började, som ett pärlband där snöret gått av, hur hejdar man det fallet liksom.

PMS Det är ju enkelt, det vet ju alla vad det är, eller hur?  Eller inte....det är ett skällsord som används i tid och otid men inte för att folk vet vad det innebär, mest bara för att PMS står för Ruggugglig kärringjävel som oftast inte släpper till eller som bara gnäller.

I alla fall...PMS är ett så använt ord och ofta, för att inte säga, för det mesta, så halkar det in när det som minst behövs ... *host* 

- Jo, men jag skickade ett PMS till honom....ja eller hur.

SMS Funktionen från helvetet, men ack vad vi älskar det! Smidigt, snabbt och bra. Men shiit så fel det kan bli..när man skickar ett SMS till fel person!!!!!!!!

Och MMS och SMS är väldigt lika att säga, vilket resulterar i munbabbel och vrickad tunga innan jag hunnit räta upp situationen. Och att skcika ett MMS till någon eller i alla fall HÄVDA att sagda är gjort men mottagaren nekar bestämt, då förbannar jag den person som uppfann kommunikation öht.

MSM Är förträffligt att använda men inte på datorn och sannerligen inte för att skicka meddelande igenom, det smakar skit men det funkar på allt, ja förutom ovan nämnda då.

Inbillar jag mig att det finns fler som jag? Är det en klen tröst jag bär runt på att jag är en av många som inte kan hantera ovan nämda förkortningar som sig borde? Eller finns det, Gud förbjude FLER förkortningar ni kan dela med er av som jag ABSOLUT inte borde lära mig?Livet är värdefullt

Frågan är om vi nyttjar våra resurser så mkt som vi kan och bör, jag menar, vi har all denna kapacitet som vi besitter men hur ofta visar vi den? Hur ofta håller vi människor fram allt det vi är bra på?

Livet är värdefullt...visa vad du kan och visa den du är, håll inte tillbaka och framförallt, håll inte tillbaka eller göm dig bakom gamla trista föreställningar om hur livet BÖR levas.......

Ta för dig av vad livet ger och erbjuder, visa vem du är och LEV ditt liv!

Skapa minnen och upplev det du vil leva ut, stäng inte in dig!

Det existerar bara "Om och Men" om du godkänner det......

Livet är värdefullt, ta för dig!

Jag har bara en sak att säga denna morgon

Respektera varandras privatliv!

Att snoka i andras grejer är inte bara fult, det är lägre än lågt.

Vad ger det egentligen?

Information som kan användas till....Vad?Sjukt, Fult och Utom all värdighet.


Snokar du i andras grejer? Varför? Hur kan det vara intressant?


Om man är nyfiken på något om en person, varför inte bara fråga?
*

Undrande


Ord

Varje ord vi använder betyder olika för mottagaren, även om du med god fokus lägger in känslor tankar färger eller omsorg, empati, sympati, så kan det, om det vill sig så, missuppfattas av mottagaren.

När jag skriver här, här i min blogg, så skriver jag för mig. jag riktar orden till mig för att jag ska kunna läsa texterna efteråt. Ibland riktar jag det vidare men oftast då med någon form av hänvisning.

Jag har hört så många olika saker om min blogg nu så jag vill bara säga, tänk på, att det är mina ord, som jag skriver för mig.

Jag har många, många som läser min blogg, och jag blir såklart nyfiken på vem alla dessa är, vissa vet jag genom kommentarerna som lämnas, men vem är ni andra och varför återkommer ni till mina ord?

Nyfiken blir jag såklart.

Här nedan skulle jag vilja beskriva helgen som gick, men det är så många ord som jag skulle vilja jobba med och när de hamnar i rätt följd, när de hamnar som svart på vitt lär det inte hamna i god jord hos alla så jag beslutar mig för att lämna det kapitlet till boken om MIG istället, så stort, vackert och fint var det, är det och blir det.

Boken om mig skrivs när jag känner för det vilket innebär att det sker lite då och lite då, klar ska den i alla fall vara i höst så, jag hoppas på lugna perioder i sommar där jag bara kan skriva skriva och åter skapa med ord, få dem att få betydelse för alla, få dem att beröra och få dem att smidigt intaga sina platser för att bilda fina meningar.

Tisdag morgon. Innebär många timmar kvar tills jag åter är i en varm famn.
Avresa

Flickdrömmen som så sakta tog form för ett par år sedan, uppfylldes och förverkligades är nu på väg att lämna mig.

Kung Midas reser idag tillsammans med sin lilla kompis Soldado till Österrike.

För Solle är det en lugn resa, han har gjort den förr, men för midas väntar stora och nya äventyr.

Jag vet att Midas får det toppen hos Michi, men jag kommer att sakna ihjäl mig.

I morgon åker min andra flickdröm, även om jag inte sålt henne så försvinner hon för en stund från min hand, till Jenny, och det känns bara bra, Tack Jenny för att du ställer upp när jag behöver hjälp!

Så..klockan är snart 07.00 och då anländer Transporten.

Vemodigt

Sorgsamt

Gråtande....Phu.

Jag har precis upptäckt

Något som jag inte upptäckt förr.       
                                                                                                         MIG
Vad det liksom

bara

rusar

sådär

som

det

kan

göra

ibland.

Och vem är jag i det? Vem är jag i alla dessa svängar utan att ha något som dämpar stötarna. Vem är jag som bara står där och betraktar skeende efter skeende?

Du

har

det

bra

du.

Jaså? Har jag? Säger ni det? Men säg mig då..vad är det som är så jävla bra då? Jag vet, vet ni?

Jag

Har

slängt

Kryckorna!

Det är precis det som skett! Mitt liv haltar inte längre! Jag kan gå i normal takt om jag vill, skutta om jag vill och tom. dansa om jag vill.

Det är precis det som skett.

Ohalt.

Hade mitt liv varit en häst hade jag kunnat försäkra upp henne. Göra henne mer dyrbar. Men nu är inte fallet så, så vad jag kan göra är att INSE att JA jag har ett dyrbart, fint värdefullt LIV!

Konstigt.

Det hände inget, inget alls när jag sa så. Ingen bomb som föll eller tak som rasade in.

Hm.

Jag provar trevande min fot......utan att det gör ont kan jag ta flera steg...utan att jag haltar kan jag småspringa och bara njuta av att LEVA!

Hm.

Var

Är

Haken?

Inte tänka så, fy nej inte tänka så för då får man Otur. ja eller hur. Som om den där jävla oturen inte varit i Symbios med mitt jävla liv hela jävla tiden?

Nej faktiskt inte. För det har jag INTE TILLÅTIT.

Men lite trassligt..jo det har det väl allt varit.

Till

OCH

Från.

Numera mest Från.

Jag gör rymd och plats för mer. jag öppnar och städar ut för att få mer utrymme att släppa in ljus, glädje och kärlek. Det känns..otroligt..men efter att ÄNTLIGEN i mitt liv fått känna av vad GENSVAR betyder, hur det känns, hur man faktiskt KAN FÅ gensvar..så VÅGAR jag öppna upp för mer.

HÄRLIG känsla.

Inte desto mindre skrämmande

Men


Underbart...så in i helvetes Underbart!

Jag har väntat hela mitt totalt sjukt skruvade liv på detta Ögonblick! Fatta! 37 jävla år!

Och

För första gången kan jag ÄRLIGT säga att jo...jag vet nu hur det känns...att ha gemenskap.

Någon driver med mig

Vi kan kalla honom livet. Livet är en rolig typ. Han fattar inte att jag fattar. Eller så fattar jag inte att han fattar att jag skulle fatta. Något åt det hållet i alla fall.

Livet gör tokroliga saker, som när han försöker ge mig hintar, ibland fattar jag trögt, eller ja, ganska ofta måste jag säga, eller om jag ska vara ärlig, mest hela jävla tiden.

Då busar Livet till det och lägger fram saker mitt framför näsan på mig, tills jag bokstavligen snubbar över det, och då, i samma stund som jag fattar, då så, då skrattar han gott med mig.

Livet har försett mig med ettor så länge jag kan minnas. Ettor betyder väldigt mkt för mig. I alla sammanhang har siffrorna 11:11 förekommit om det varit extra viktigt för mig, eller som svar på en fråga, har nr. 11 varit med, ja då vet jag att det varit positivt.

enstaka ettor har också varit hjälpsamma ibland men i kombination har det alltid varit bäst.

Nu har Livet tröttnat på min tafatthet och lagt ut en rejäl krok i form av en lägenhet.

Först visste jag inte

Sen ville jag inte veta..för en stund

Sen fattade jag inte

sen blev jag vilsen..såklart

sen blev jag arg

sen blev jag glad

sen blev jag chockad

Och nu är jag nog bara mest

Hysterisk. Bra va.

Livet han kan han.

Jag svarade på en hel del massa annonser om lägenheter och oavsett adress eller ej med i bilden så svammlade jag iväg en 15 st. mail och ansökningar.

En annons erbjöd en 4:a på 111 kvm med kostnad 11100 i månaden.

Jag skrattade till och sa till Jenny, kolla en lägenhet till mig!

Jag svarade och fick nu svar!

Inte nog med att Livet fixade ettorna, han såg till att skoja till det så den ligger bakom hörnet geografiskt sett väldigt "Lustigt" nära dvs KRYPavstånd till en viss person,  aha..ja så kan det bli..eller nåt  *s*

Nu visar det sig att jag ju ska titta på den på Fredag..gissa vilken tid han vill att jag ska komma....*Host*

Jodå!!! KLOCKAN 11 !!!!


Så Livet, jag fattar VINKEN...sååå dum är jag inte.....

På väg hem

Skönt. Ska sammanfatta de sista timmarna i min ensamhet i egen kupé........skriva lite på boken och bara inse att det som sker.

Jag fruktade dagen men dagen blev varm och glad, lättsam.

Hemma väntar massor av jobb och göromål, så det är bara att landa lite innan det är dax för nästa station, Småland.

Hemma väntar också...värme och närhet...som ja saknar så in i helvetes mycket.

Vilken resa, alltså...vilken resa......

Terapi - Märkliga lager skalas av

image79

Jag låter sällan eller aldrig någon ge mig behandling eller på något sätt styra balansen i min kropp, riskerna är för stora då jag behöver kunna ta mig från punkt A till B i någorlunda skick, jag klarar mig bra, som vi alla vet.

I går precis efter kursen hade jag ett enormt tryck bakom höger öga vilket resulterade i jordens huvudvärk, så jag gick ut för att få luft ocg ENSAMHET.

Efter en stund kom en god vän från gruppen och frågade om jag vill ha hjälp, och denna gången, sa min kropp äntligen ja.

i samma sekund hans händer rörde mitt huvud la sig smärtan, allt blev lugnt och jag bara nöt av stillhet och frihet.

Efter en stund började en punkt i nacken smärta och innan jag hade sagt något fick jag en hand på smärtan, som snabbt försvann.

Plötsligt hör jag att Terapeuten gråter, jag blev aningen ställd och frågade om allt var ok? ja sa han, det är ok. Jag lät det bero och efter att ha sökt Ingrids ögon som nickade ok slappnade jag av igen.

Snart var behandlingen över och jag frågade vad som skett, jo sa han...det var smärta, din smärta, smärta från din själ, trycket hade blivit för stort och nu rann det över.


PHU
Efter en stund beställde vi mat och plötsligt, plötsligt så bränner det som eld i mitt högra öga, och det svämmar över, jag gråter inte men tårarna rinner som någon öppnat en kran på höger sida, inget på vänster.

Ont ont ont fy satan som det sved, och lika fort som det startat så slutade det..

Och nu till det...sjuka...

i samma sekund som det slutade kände jag en enorm längtan till havet, så starkt att jag TOM önskade mig själv I HAVET.

Efter en stund klingade det bort, men just i den stunden föll det många nya puzzelbitar på plats, vilket år alltså, vilket märkligt år, vilka skeenden! vilka blockeringar som släpper och vilka möten som tar plats.

Jag är ytterst tacksam för hjälpen igår, det var ett stort andetag jag kunde ta efteråt.

Måndag Morgon

Somnade i samma sekund som jag la mitt huvud på kudden igår, 5 sms och 3 samtal kunde inte tränga och skapa vakenhet, jag sov verkligen.

Klockan är nu tidigt och beslutet att stanna här igår var klokt, jag går helle upp tidigt än kommer fram sent.

Ja..idag..Måndag, Vi åker till Cowboyland och jag blir droppad hos vänner där jag ska jobba hela dagen. Lusten att efter det dra landet med första bästa tåg är ihållande och kan definitivt bli en realitet, jag ska puscha Ingrid i saken som en trulig tonåring....Efter kaffet :-)

Flyg verkar omöjligt så tåg är mitt alternativ, kanske en underbar känsla av ensamhet i en kupe i 20 timmar efter 7 jävla dagar utan att få vara ensam mer än när man är på toa eller ligger i sin säng. Nästa gång behöver jag SPACE. Detta gör mig fullständigt knäpp.

Så då var det Måndag. Jävla helvetes Måndag.

Ikväll

145301-78

behöver jag dig.

Ett ljus i allt det svarta

Under så lång tid, och nej, det var ju aldrig meningen, det visste jag så väl, men hur suddar man bort det ljus som lyst upp ens väg under år? En livstid!

Jag kan inte förbereda mig eller i i förväg känna av, jag kan bara följa min själ in i stundens varande och medverka i skedet.

Ljuset som lös upp min nattsvarta väg  kommer att fortsätta brinna .... det vet jag...men mötet..det fruktar jag. Starkt.

Samlar mig. Samlar all den energi jag kan uppbringa. Önskar att jag för en gångs skull inte var så jävla ansvarsfull.

Resor, både inre och yttre samt avslut.

Våren....det är snart vår. men jag pratar inte om den våren vi befinner oss mitt i just nu, det kommer väldigt snart en till. Då är det dax, att göra en lång och tuff men antagligen otroligt upplevelserik, resa.

Jag ska till Colorado, 6 veckor minst, det ska bara passa med alla datum over there så bokas det. Holland väntar om ett par veckor för att träffa mannen ifråga, som gör att jag företar mig denna resan, G.O.

Han är min förebild när det kommer till hovar, och är det någor som jag kan tänka mig att fortbilda mig inom så är det ju just Hovar.

I Holland väntar ett 3 dagars Seminarium där jag får träffa alla gamla vänner igen, alla hovslagare som jag verkligen tycker är värda sin vikt i guld, vilka arbeten de kan åstadkomma!

Jag ser verkligen fram emot först och främst den resan och att äntligen få träffa G.O igen är stort.

I dag är sista dagen på CBT för denna gången..det blir mkt strukturprat och arbete idag. som en avrundning, som en landning mitt i deras nya sätt att tänka, leva och vara.

Jag kunde inte vara mer nöjd med gruppen, de har varit helt fantastiska att arbeta med.

Så åker vi vidare...uppåt. Med blandad inställning tar jag det steget och sätter mig i den sitationen, jobbet går före allt...sägs det. På Onsdag är jag hemma, det ser jag fram emot.

Så..jag tar ett djupt andetag, blundar och hoppas att jag kommer ut på rätt sida Tisdag nu.


Present

Jag fick en present...igen...

en glaspyramid med två delfiner nära varandra i........Hur sjukt är inte det då..det var ju JÄTTElängesedan  (Eller inte) någon försökte övertyga mig att SIMMA med delfiner.

Hm. *s*

Dagen idag...Lördag

 Vi har fantastiskt sommarväder och man kan inte annat än njuta.


image76

Michi Steindl har fotograferat mig igen....hon vet precis vad hon ska fånga....:)


image73image74

Dagen idag har annars varit fruktansvärt tuff, gruppen är helt fantastisk, det har flödat många tårar också idag.

Jag har konstiga känslor som stormar i mig men det har jag ju överlevt förr.

Dax att lägga sig....sista dagen i morgon, sen bär det iväg till Sepp och en massa jobb med hästarna.5:e Dagen

Idag är 5 dagen på utbildningen. Ett av mina favoritämnen ska avhandlas idag. Rösten, Orden och Meningen. Tillsammans ska detta bilda information som inte bara ska ges i rätt stund, det ska också vara fyllt med de känslor, den struktur, den själ, Empati, Universella mening och personliga åsikt som budbäraren vill framföra i sitt tal.

 

Känslomässigt brukar detta vara den jobbigaste dagen?och om vi då ser tillbaka på vad som skedde igår, kan jag nog inte ens med min fantasi förvänta mig något.

 

Att säga vad man menar. Att mena vad man säger. Att fylla orden med exakt den mängd information som man vill ge vidare?att använda exakt det tonläget som är avpassat för att kunna ge vidare informationen på ett precist sätt.

 

Underbart. Jag älskar detta.

 

Att se svängningen?när eleverna inser sin makt och sin styrka i att kunna styra sin röst och sitt tal?underbart?när jag ser dom plötsligt nyttja de resurser som de faktiskt äger, när jag ser den tunna lilla flickan med sin vanligtvis pipiga röst utvecklas till första klassens talare med en djup väl utvecklad strukturerad röst som kan blåsa omkull vem som helst i publiken.

  

Kvällens arbete

Att Coacha par är aldrig enkelt....kvällens Coaching var något utav det svåraste jag upplevt...

Phu...

Vad nästan 50 års gemenskap kan sätta sina spår.

Men..vad vackert att se att Kärleken kan överleva så många år och svåra situationer.

Helt slut tänker jag krypa till kojs...tillsammans med ett glas vin en god bok och en Jack Russelterrier bredvid.

Natti Natti.

Utbrott, Genombrott och Sammanbrott

Det får sammanfatta dagens händelser.

Jag brukar alltid hålla mig väldigt strikt och ren i mina handlingar som lärare och Leading Coach, men i dag var jag en del av ovanstående.

En av kursdeltagarna som inte pratar ett ord engelska hade i en konsultation med sig själv (En övning som man genomgår i utbildningen) skrivit 3 A4 sidor fulla av ord som var så otroligt berörande att alla i gruppen fullkomligt bröt ihop.

Hon berättade om en blomma som finally funnit sina rötter, vågar växa uppåt, spira, finna solen och utvecklas till en växt i full blom.

Sättet hon berättade det på var MÄKTIGT fullt av liv, GLÄDJE hopp och PÅ ENGELSKA!

Allt brast, alla grät och skrattade omvartannat, det var en förlösande situation som hjälpte alla vidare, och kärnfrågan var även idag          KÄRLEK

Först och främst till sig själv

Men också att äntligen ha möjlighet att kunna ÄLSKA NÅGON ANNAN

Och hur underbart är inte det då...

När man äntligen får reda på vad det innebär att ÄLSKA och att vara ÄLSKAD försvinner alla tvivel, försvinner rädslan och försvinner allt det...som skrämde så förut.


Kvar finns...GEMENSKAPEN.

Ikväll är det jobb, jobb och åter jobb, men det gör inget för Energin är på Topp och jag är LYCKLIG.

Torsdag kväll

Bara trött. Men uppfylld av glädje och lycka. Totalt slutarbetad...Gruppen underbar men tuff att leda och det gör mig ju såklart väldigt laddad att göra det med perfektionism.

Allt väl. Även där hoppas jag.Onsdag Kväll

Trött....väldigt och intensivt uttömd på all min energi...men...en otroligt lyckad dag där jag kunde vända all negativt från igår till endast positivt/konstruktivt och det var banne mig värt applåder.

image72


 


Ikväll har jag en konsultation med ett barn, ett fantastiskt litet barn som inte många förstår sig på. För mig är det en gåva att få möta honom.


 


Förra gången vi möttes kunde jag vända föräldrarna från att tycka att de har ett konstigt barn till att förstå, att de har ett mkt speciellt barn...jag ser fram emot kvällens insikter och aha upplevelser.


 


Nu har Michi lagat mat..dax att äta och njuta av det jättegoda blandris som bara går att hitta här.


 


TRÖTT!!


 


Ja..


 


 


Men...


 


Jag känner så mkt positivt....som kommer till mig...


 


Tack....goa..fina ni som finns där.


Onsdag Morgon

Kaffet starkt idag...blev inte så många timmars sömn, mest en del funderande, men GLADA funderingar, lätta ljusa.

Och ett ord som återkommer och just nu är kärnan av mina funderingar, ordet "Gemenskap" som har transformerats från något jag alltid längtat till.....till något som jag får uppleva...


Det är en stor känsla, en....vacker känslosam SKÖN känsla.

Idag fortsätter vi jobba, jag har 11 elever i gruppen. En grupp som är mer blandad än vanligt, 3 Veterinärer, 1 Läkare, 1Psykolog och några Terapeuter......en ganska stark grupp där jag verkligen får göra mitt yttersta och vara Hypersensitiv precis varenda sekund. Tufft men  ...  utvecklande!

Nu börjar solen lysa in i rummet här...det är dax att gå vidare i dagens göromål.

Hoppas solen lyser hos er med!


Tisdag

image71

Detta var min utsikt ikväll.....en kall öl...samtal om dagen som varit...en LÅNG tuff, stentuff till och med..dag..som tog musten ur mig..fullkomligt...

Sen får man uppleva en sådan solnedgång...i värme med goda vänner..med Kärlek strömmande mot mig. till mig, för mig...då vet jag att det är värt det...det är banne mig värt alltihop.

Alla ord jag fått till mig ikväll..jag blir..inte mållös...men rörd till ordlöshet......hur ska jag kunna formulera den ström av ord som virvlar i mig som känslor, Hur ska jag kunna formulera denna massa av Kärlek som finns här, som finns nu, när jag knappt med karta och kompass kan hitta min egen rikedom av känslor.

Solnedgången jag upplevde ikväll symboliserar starkt vad jag känner och det övervinner alla rädslor, alla farhågor och allt annat som skulle kunna vara negativr..det enda jag känner är Hopp, glädje och nyfikenhet på vad som komma ska.

Jag ÄR och det är Jävligt skönt.

Du ÄR...och det är...obeskrivbart...som sagt..jag tappar orden..i ett tafatt försök att kunna beskriva......allt som

KÄnns


*


*


*

Måndag 9 och Början på Tisdag 10

Bilder från Gårdagens arbete, Fotograf Michaela Steindl också känd som vår allas "Michi"

145301-70145301-69145301-68145301-67145301-66145301-65145301-64145301-63145301-62145301-61


Som vanligt så är det mer än hästarna som behöver behandling........


Arbete i 20 graders värme ÄR helt ok, precis vad jag behövde.

Idag startar CBT utbildningen, det kommer en elev ända ifrån Texas!!! ganska häftigt tycker jag, samt elever från Tyskland och såklart härifrån Österrike.

Så ... 6 dagars intensivt arbete nu med en hel del kul emellan såklart, som alltid här.

Det går jättebra

Att säga

NEJ tack.


Hur enkelt som helst.


Påsken

Skulle vilja skriva Massor...eftersom det finns väldigt mkt att skriva om, men..av olika anledningar så håller jag mig lite kort. Den ena anledningen är....att jag idiotiskt nog glömt mina glasögon hemma så ..ja..hela veckan kommer jag att få gissa till mig vad jag skriver.

Nåja.

Påsken.

Underbart Roligt! Varmt och skönt, underhållande, gemenskap, Familjärt och så otroligt FINT.

Tack alla inblandade!

När klocan ringde lite efter 4 i morse ville jag bara slänga den åt skogen, nu är ju jag lite mer behärskad än så (Jo då) så jag lät bli, snoozade ett par gånger, låg kvar och kände värmen från min vänstra sida, lyssnade på lugna fina andetag och njöt av närheten.

Till slut insåg tom. jag att jag skulle missa flyget om jag inte kom loss...så jag slet mig..motvilligt ur värmen och famnen.

Irrade runt, packade, drack kaffe, packade lite till, väckte barnen, kokade kaffe igen och släppte ut hundarna samt packade lite till.

Upptäckte att det inte gick några tåg till Kastrup ¨så det var bara att Flirta med Möller så att han körde mig över bron...till Moas förstjusning..eller inte, så tidigt på morgonen *s*

Så...jag var lite nervös för själva flygningen i början på helgen men det la sig och det gick verkligen över förväntan.

Incheckningen gick smidigt eftersom jag valde att checka in själv via maskin, slängde bort väskan till bagageinlämningen, gick upp, kom igenom säkerheten ganska smidigt och seeeen..kaffe..och en god smörgås..men..jag...saknar DIG ...och där satt jag..i god tid...slappnade av...kände ditt ansikte mot mitt..njöt av den tanken och plötsligt så var det dax att gå ombord.

Inte rädd ett dugg, inga negativa känslor, ingenting, vare sig i start under tiden eller i landningen...jag till och med tittade ut när vi landade.....

Och så mötte de mig..Michi och Ingrid och Cleo, Kramkalas och sen ut mot bilen..i STRÅLANDE VARM sol!!!  Här är 20 grader! Hur underbart är inte det!

Michi och jag har varit och jobbat iväll, en häst med massor av problem, det var MYSIGT att jobba igen, det var en skön känsla och ja är NÖJD..nu när jag sitter och häckar här i soffan i vår lägenhet, Michi sitter här bredvid och vi har korkat upp en flaska rött, öppnat upp en del ost och kex samt stoppat i oss påskchoklad som vi absolut var värda.

Nu ska vi bara slappa, bara vara, prata lite skit och titta på bilder, dricka vin och ha det bra.Känslan av närhet bär jag med mig och värmen håller jag kvar, ditt ansikte mot mitt ansikte. 


Idag

Är det Fredag.

Dagen idag

Rusade förbi och kvar sitter jag, utan att ha hunnit med ett skit känns det som.

Badrummet tog sin lilla tid och det är väl som flera skrivit, rensa ut skiten, det ska ju bort. Sant!

Lite bilder har det blivit idag, Några riktigt bra på Vilse, Fotografen, hon till och med smilar på de bilderna, HA.. nu har jag bildbevis på att du blir bra på bild ;)


Alla starka medel jag använde till avloppen har satt sina spår och kvarlämnat en hejdundrande huvdvärk, jätteskönt-..eller inte.

Moa är påskakärring och duktigt uttråkad..i morgon ska hon äntligen få lite aktivitet, för GUD vad mamma är tråkig, typ alltid.

Några insikter idag?

/Tja...Jag är inte räddare än vad jag gör mig och rädslan tar bara bort det lilla extra så det känns ju onödigt, ska absolut jobba på det där.

/Tid som man tror att man har ska man respektera för plötsligt är den gången.

/Vänner finns överallt om man vågar släppa in dom.

/Den du minst förväntar dig ska bry sig står där vid behov.

/Avlopp ska rensas. I alla fall var 10:e år.

/Städa är kul. Om någon annan gör det.Häpp.

Inte min dag...

Så....Toalettstolen slutade fungera igår...ok..det ÄR ok...jag har några till så det är ingen kris.

Men.

Sen blev det stopp i vaskarna i nämnda Badrum, båda två såklart. samtidigt. Hur stora är oddsen alltså.

Jag är inte på något sätt svår, jag kan rensa det och det gjorde jag med.

Så snuskigt det bara kan bli när man inte städat på 15 år typ..och nej, inte jag. Jag har inte bott här så länge.

Jag har ägnat 4 timmar idag åt två jävla vaskar varav den ena funkar nu i alla fall, den andra är fullproppad med Propplösare sen jag gett upp med den, och..Vaktis har fixat toan.

Jag har städat av och kände mig ÄNTLIGEN klar med badrummet, ska bara duscha av badkaret..

Men va fan

Vatten ÖVER HELA JÄVLA GOLVET!

Då är det stopp i avloppet till badkaret med!

Vad fan är detta då?

Så..då tar jag av fronten, gör illa mitt finger igen som jag SÅKLART skar mig i innan på en av vaskjävlarna, men fronten kom av och jag fick en chock. Det är bud på att ta en bild.

Nåja, jag ska bespara er detaljer, men nu är det rensat i alla fall..nu ska jag bara städa av golvet.

IGEN.

Fy fan vad jag är less just nu.

Blä.

Utdelning av Påskägg

Så..vet ni egentligen vad Skärtorsdagen innebär?       Egentligen   menar jag då...inte att ni får  Påskägg  av mig utan  Historiskt? Nej, jag tänkte väl det.


Låt oss nöja oss med, för enkelhetens skull, att dela ut varsett ägg till er.


Jag delar ut äggen helt utan inbördes ordning, kommer ni långt ner i listan betyder detta självfallet inte att ni är mindre värda, bara att jag fick fundera lite extra på er påskpresent, jag menar, det om något borde ju göra att ni känner er mer värda!!


Magnus. Du får TID av mig. massor av TID. så att du kan spela Rollspel, vara Ensam (!) , Gå ut och ta en Öl, eller bara precis sitta i flera dygn och spela Datorspel. Men låt mig fråga först.

Vad FAN gjorde du den 26:e ???? VA? VA? VA?

Filippa. Du får MOD av mig. att användas hur du vill, så länge du vill.

Mamsen. Du får Penna och papper av mig. Snälla, Skriv!

Julebus. Du får energi, mod och lite jävlar anamma, kör så det ryker! det är snart över!

GoaMoa. Du får en hel dag då du kan äta och drcka precis vad du vill, bara vräka i dig allt gott som du längtar efter!

Jonas. Du får stillhet, ro och MOD..mod att genomföra det du kan!

Renee. Du har redan fått en liter Rapsolja (Se längre ner) men jag kan även klämma in en Date med Vin Diesel till dig. Ok?

Möller. Du får ett arbete som passar dig precis, som gör att du kan slappna av och visa att du kan!

Jenny.  Du får en liten fin gård, som passar dina behov precis, samt en häst med hög ridbarhet, ok?

Annica. Om jag kunde, skulle jag ta ner Månen, eller i alla fall ta dig dit, jag packar ihop ett gott liv med allt vad du behöver, massor av Lycka och glädje samt Kärlek i överflöd.

MarieLouise. Du får en ny kvast. Den gamla är så sliten. Samt...FRID och Harmoni, en väl fungerande kropp och själ SAMT LUGN.

Simon. TID. Passar det? TID att nyttja som du vill. TID till vad som helst. Jo det slår jag in till dig. Och KÄRLEK. Samt lite till men det får du se när du packar upp. ;-)

Ingrid. Jag ger dig svar. Svar på alla dina funderingar. Jag ger dig Mod och självförtroende och en helvetes massa KRAFT.

Michi. Ja vad ger man till dig...Liksom...Hur skulle det vara med KÄRLEK till dig själv? Den var bra. den packar jag in.

Nadja. Oj..till dig ger jag DYNAMIT. Så att du kan spränga de sista ramarna. ok?

Susanne. Vatten..jag ger dig vatten...som ger dig Flexibilitet, Stöd, och jag ger dig Familjelycka, mod att handla och ENERGI!

Ingolf. Tro. jag ger dig tro och jag ger dig KRAFT samt raka linjer, dessutom får du ELD av mig. använd det väl!

Sepp. Ja..vad ger jag dig...Frihet? eller kanske ännu hellre..Tro från andra? Självförtroende och en jävla spark i arslet kan du få. Det passar bra. Samt en plats i WM. Det har du förtjänat. Big Time.

C. "Min goa Msnvän" Jag ger dig en dubbelgångare, så att du hinner med allt och så att du kan slappna av med alla dina göromål. Och på tal om Mål. Lycka till!

Karin. I ditt påskägg lägger jag en SNYGGING som dyrkar marken du går på, samt enkelhet i din utbildning.

RaderadGänget. Kramar i massor, Mod, Styrka, Kärlek, Omsorg och TACKSAMHET för att ni finns. Dessutom slänger jag ner några kilo påskgodis, annars mordhotar ni väl mig.

ThinaA. Styrka, Balans och Hopp. SVAR, lyhördhet, en sexig man, en gräsmatta samt en påse full av fälld hästpäls att snusa på. Det får du av mig.

Ruth.  Mod att prova dina vingar, samt en Bergkristall vackrare och större än någon annan!

Mie. Värme, Omsorg, och, i ditt påskägg skickar jag också ner en helkväll på stan med dina tjejkompisar, det är vl på tiden va?

Annika. Svar på dina funderingar.  Jag packar ner framgång och lycka, fina föl och glädje i livet, massor av äventyr samt Hälsa och harmoni.Det får du av mig :-)

Sarah. I ditt påskägg lägger jag tillit till livet, kärlek och glädje, Romantik och framgång i arbetet.

Alex. Vad ska jag lägga till dig? Vänskap, tro, samhörighet, klara riktlinjer men mjuka kramar, öppna ögonen och fokus på DIG. det är vad du får. använd det väl!

Vilse. En sjutusan till MAN som kan glädja dig på alla sätt, eller i alla fall en stund *s* Några nya piercingar samt KÄRLEK att slösa och använda, mest på dig själv.

Tove. Jag ger dig FRIHET..Lugn och ro, samt någon som AVLASTAR dig då och då..en veckas semester och en massa ROLIGHETER som lyser upp din dag.

. Av mig, i ditt påskägg får du Överflöd och Rikedom, tid och plats att nyttja dina kvaliteter samt FRIHET.

Thomas. En flaska Lagavulin. Men bara om du delar den med mig. Men det kan du stå ut med va? *s*

Mimmi. Jag vill ge dig en ny rygg, eller va fan, jag drar till med en helt ny kropp, fast lika snygg förstås, tro inget annat, det packar jag ner till dig! Jag ger dig Mod och jag ger dig en vakande Ängel som ser till att du INTE TRILLAR AV för det får inte ske.

MatsH. I ditt påskägg kommer jag att lägga så mkt att det knappt får plats, jag får banne mig skicka det med bussgods! Jag ger dig TID i mängder! och jag ger dig en frisk kropp som fungerar! Jag ger dig Semester (Men mest i egosyfte ;-) ) så att ni kan komma HIT!

Det finns många fler som jag vill ge påskägg till, men jag håller här för stunden och springer vidare i dagens schema.
Vad vill ni ge i ett speciellt påskägg och till vem?Kan inte låta bli

Måste skriva ordet

Lycka    igen


Det känns så konstigt...men det är som Ramlösa...bubbligt, friskt och lätt                      *Skratta*


LYCKAHur många gånger och på hur många olika sätt kan man skriva det?

                                                                                                 *LyCkA*


Lycka, lycka lycka............Jo jag är nykter....fast ganska berusad av livet.......              
  ;-)


Natt

Somnade skönt. Sådär...gott ni vet...jäsigt framför Tv:n....bara slumrade in och har igen...varit uppe och stängt av Tv.n utan att veta om det.

Vaknade av att något small, och sen högt en gång till, kunde inte härröra dunsarna till något men ignorerade och somnade igen.

Trodde jag.

Blev plötsligt klarvaken, tog telefonen för att kolla om jag hade fått sms..eller samtal...men det hade jag inte.

Vände mig om och försökte somna om men det var stört omöjligt...jag hade en olustkänsla samtidigt som ett ansikte "rakt framför mig"

Skulle jag skicka ett sms? Ja det kändes så, något pockade på min uppmärksamhet..Hör av dig!

Jag valde att behärska mig och försökte vända mig igen, somna om men det gick inte.

Jag visste att det var något som inte stämde och jag behövde inte vänta så länge på respons.

Jag fick ett sms och efter att vi pratat vet jag att känslan stämde.

Otroligt va..hur sammanlänkade man kan vara...

Jag är rörd och berörd, tacksam och känner stor respekt för det, men det tar inte bort att det också skrämmer lite hur stor världen är därute och hur mkt vi kan om vi vill...

Fokus...Känsla och Omtanke.


Jag är tacksam att jag, precis JAG....får uppleva det jag upplever just nu för det är så jävla häftigt, stort, magiskt och så  länge som jag väntat på........RESPONS!!   på       "mitt"   sätt....så det   "passar"   mig....liksom.....

Och här finns det...För mig att ta del av....och för det...finns det inga ord..att beskriva...känslan...LYCKAN....
*
Idag är det Skärtorsdag! Vet ni vad det innebär?

Jo, det är dagen då jag delar ut Påskägg, men ni får lugna er lite, det krävs några koppar kaffe först så att jag kan ladda upp med en rejäl lista.

Välkommen åter!
Lycklig

Får man vara det?

Är det ok?

Utan att någon gnäller?

Är det ok att jag har ett stort Leende i mitt ansikte? Stör det?


För så ÄR det!

Och jag är GLAD för det ....!


I morgon är det Skärtorsdag, då ska jag dela ut påskäggOch inte vilka påskägg som helst...så...kom tillbaka så får du se, kanske just du har fått något!

Avslöja? nej verkligen inte...fattas bara..då blir det ju inget kul.

Jo förresten...Renee får en liter Rapsolja. Vad hon ska med det vet hon precis.Bortgjord

HUR lyckas jag?

Hur kan man om igen göra bort sig..om igen och om igen? Jag borde  verkligen inte släppas lös, det är en sak som är säker.

phu


Men jag var ärlig i alla fall...kan jag trösta mig med det?


*


Nervös Nervös Nervös

Nu jäklar har jag hittat en lägenhet.Håll alla tummar och tår!
*Nervös*Vinden

Nu har jag varit därinne...på Vinden..

Jag är övertygad om att vilken luttrad Ghosthunter som helst skulle kissa på sig i rena förskräckelsen över  tanken att behöva gå in där.

Flera stycken har morskt vågat sig upp, för att i nästa sekund med andan i halsen kastat sig ner för trapporna.

Jag säger ju det!

Vissa känner ingenting....säger dom.

En annan grät bara hon kom in där...

Och så jag då.

Som SOVER bredvid vindsdörren och trivs faktiskt, ganska bra med det. För mig bekommer det inte..som oftast.

Men

När jag ska behöva gå IN där...och helst när jag är själv här i min del av huset....

I alla fall..jag gick in och ställde bort två lådor, naturligtvis har jag ju innan strategiskt placerat allt annat skit PRECIS innanför dörren för att så fort som möjligt komma ut därifrån igen, så idag..fick jag gå nästan hela vägen in och jag hinner tänka jo jag tänkte det faktiskt hur dumt det än låter så hann jag tänka

Bara inte dörren smäller igen

Och vad händer?

PANG

8-O

Dörrjäveln flög igen!


Nu sitter jag här med en stor kopp kaffe....fy fan säger jag bara....
Någon som kan berätta något kul???

Planera

Hur ska man kunna planera när man inte har något att planera med?

Hur ska jag veta vad jag ska packa, slänga och sälja?

Hur ska jag kunna nyttja tiden väl när jag inte har den blekaste aning?

Och när jag väl planerar, så kommer någon annan och planerar något annat så får jag ändå planera om!!!!!!!!!!

Fokus och Struktur. Jo tack. När det funkar är det bra.

Inte ens biljetten blev rätt, FAST att jag uttryckligen sa hur jag ville ha det. Suck, dubbelsuck.

Vad jag gör idag?

Rensar avlopp..och tittar ut på solen som skiner, där ute, igen.

Kul!

Varför man har en vaktmästare? Ja fråga inte mig, för det undrar jag med i denna stund.

Lista


Jag ska skriva en lista på allt som ska göras, inte för att den kommer att göra mig gladare men den kommer att hjälpa mig att inte , i mitt förvirrade tillstånd, glömma bort hälften.

Först av allt

Ska jag titta mig i spegeln

Och se om jag lever.
Bild

En bild säger mer än 1000 ord...vem är mest koncentrerad? *skratta*

jobb

Vad jag gör?

Kollar dels den Cervicala problematiken samt vilken diagonal sida som orsakats problem. Samt, gör en Release på OA.

Jobbabstinens? Svar ja.


*s*

Rymma

Ingrid brukar kalla det "Gå på Toaletten"

Precis i början på vår bekantskap stöttade hon mig otroligt mkt i frågan om Kärlek, eller ja, avsaknaden av just Kärlek, och det är en fråga som också idag är fruktansvärt jobbig att komma in på.

Det ligger så mkt bakom, så många olika faktorer spelar in och jag har inte svaren, någonstans.

Här kom då Ingrid in och talade klokt, långsamt och sakligt, redde ut begrepp för mig som jag inte ens visste att jag var delaktig i samt fick mig att processa igenom en situation som jag ALDRIG i livet skulle göra utan att hon höll kniven på min strupe, frågan, "Älskar du mig"

Svaret jag fick gjorde inte situationen lättare då planen i sig aldrig skulle kunna genomföras så ....  men i alla fall.

Att gå på Toa

Begreppet myntades under ganska muntra former då det uppdagades att jag ALLTID behövde gå på Toa när det närmade sig kärnan i diskussionen.

Detta följde med och blev ett allmänt känt begrepp och används också idag, på våra utbildningar
 
"Jaha, där gick hon på dass"

Varför kommer dessa funderingar upp just nu?

Kan man ju undra..men under mitt Heliga morgonkaffe, min morgonstund och funderarstund kom jag här och nu på...

Att jag gör inte så!

Jag stannar i det!

Jag stannar Här!

Det känns SKIT just nu och något är INTE ok och ändå..stannar jag kvar i känslan av Illamående och olust, jag lämnar det inte och går iväg, jag stannar kvar och känner efter.

Något..som jag aldrig skulle göra annars, aldrig, aldrig aldrig.

Det kan tyckas vara beklämmande att rota i sådan sörja men jag måste förstå, måste inse och acceptera, måste ha en UNDERSTANDING för skeendet för att kunna ta in det och använda mig av det....strukturerat...på plats.

Bit efter bit.

Är det skillnaden av att vara Omtyckt? som gör sig gällande..eller kanske sättet som jag är Omtyckt på? Eller...värdet i projektionerna som faktiskt är ganska så klara!........?

Jag blir nog bara mest förvirrad..men en sak är säker...smita på Toa det vill jag inte, behöver inte, jag sitter bra där jag sitter, med eller utan dessa förbannade olustkänslor som ligger som en grå jävla filt över mig, så sitter jag här. Ganska lycklig ändå.Konstig natt

Konstiga drömmar......

Somnade snabbt igår..glömde släcka, stänga av och jag vaknade tom. med jeansen på.....
Någon gång under natten har jag väl stängt av Tv:n...om den nu inte beslutat sig för pension, den har ju uppnått den åldern....för en 15 år sedan. Minst.

Konstiga drömmar....konstiga ljud och känslan av obehaglig närvaro...

Den där känslan som jag trodde jag skakat av mig...känslan av att någon ljuger och håller undan sanning...

Naturligtvis kan det vara mötet igår..och avsaknaden av ögonkontakt..Hur FAN kan man prata med någon helt utan att söka den personens ögon?

Dubbellivskänslan

Jag vet att det inte är något ord..men jag vet hur den känslan känns. Tro mig, jag har levt med den i många år. OCH jag hatar den. Starkt.

Vad är på gång? Varför känns detta så starkt? Jag har ju inget med den personen att göra längre, på det viset, så varför skulle det poppa upp nu?


Blä.

Vad jag ogillar oklarheter.

Och vad jag ogillar situationer med lögner, varför liksom, ska man ens använda dem. .........   ....  Så..idag ska det tvättas...samt ordnas lite i papper, jag har en del att göra och eftersom jag är barnledig så flyter allt på liiite smidigare...

Men en stund i solen..det vill jag också ha. Och en skogsrunda, fast i låg fart, jag har med all säkerhet brutit ett litet ben i min ena fot, så..Halta Lotta är mitt andra namn just nu.

Enligt Mayakalendern är det "Vägen" idag, det innebär att det är en dag för att begrunda konsekvenser och värna om framtiden. Så vet vi det :-)

Bostadsjakten fortsätter, eller rättare sagt, jag inväntar att någon kommer och säger till mig,

Carola, här är en bostad!
Mätt

Hemmalagad Ärtsoppa samt Skånsk Äggakaka med blåbärsylt....sen står man sig gott...

Dax att kura ihop sig.....lyssna på lite musik och planera nästa vecka.

Jag känner mig lugn nu. nöjd och glad.


Livet är inte illa....alls.Om man har tråkigt

Så får man ju roa sig

Seniorerna på Buke är lätta att dra igång så jag utmanade dom på en skrivbordstråd.

Mitt eget skrivbord är fn. i någon form av kaos men just i detta skedet kan jag inte göra så mkt åt det.

skrivbordet

Länk till Buke:

http://www.bukefalos.com/f/showthread.php?t=754305

Spider är en av mina inneboende, hennes skrivbord ÄR faktiskt mkt, mkt värre.


*s*

Mie

Mie säger....  "Lyssna med hela kroppen"   Så vet du vilket och vilka val du ska göra.

Jaha...det var ju...enkelt....eller hur.*Gah*


Lyssna med hela kroppen......med det menas alltså FYSISKT också      !!!!?????


ok...ok.....ok....

Jo men DÅ förstår jag ju precis.

Eller hur.

Ingen Dröm - För länge sen.

Jag behöver berätta om en resa.

Denna resa var i vanlig ordning baserad på någon annans behov, jag skulle sia framtid och visst, det var kul ett tag, men människor ville ju ändå bara veta om de skulle gifta sig med sin kärlek, eller om de ens skulle finna sin kärlek. Mer och mer insåg jag att dessa ytliga frågor inte förverkligade något hos mig, därmed, inget gav så det som var spännande att förmedla till en början vände snart och blev trist, jobbigt och krystat.

Jag till och med irriterade mig på dessa förhoppningsfulla vilsna själar som trodde sig kunna finna lycka genom någon annans omsorg. Jag reste alltså till Spanien.
 
Detta land, så komplext för mig. Jag älskar värme, mänsklig sådan och det bjuds man på här. Värme skratt och underbar natur. Solen är värmande och vad kan vara skönare än flera timmar i stillhet med solen gassande på ryggen. Jag älskar det. Dagen började som så många andra, i stillhet och reflektion över gårdagens företeelser. Idag har jag möten, flera stycken som vill ha sina framtider siade, själv vill jag egentligen bara ta ett bad, dricka en öl och klappa på gathundarna. Som vanligt var det klart, snabbt och lätt, informationen flödade, kunderna fick det de ville. Sorg och glädje blandades i just den ordningen.  

Min nästa kund kom att färga resten av mitt liv. Jag glömmer henne aldrig. Jag satt där, i en trädgård vackrare än du kan föreställa dig, omgiven av Avocadoträd, Citrusträd, tama påfåglar, en brunn med utsmyckningar. Som en oas, med Spaniens karga berg i bakgrunden och en lycka som började spira, den kom någonstans ifrån men jag förstod det inte då..det var livet som vinkade. 

Hon skred in som en drottning, en Zigenarkvinna, jag minns min första tanke, hon är så ung! runt 22?sen såg jag huden under halsen, runt brösten, här visade sig den riktiga åldern, det chockade mig en bit, att en så vacker kvinna kunde vara så förfallen, i nästa sekund insåg jag att det var livet, hon hade gått igenom livet med någonting i behåll, sin glädje, sin kärlek, sin raka trygga stolthet och lycka! Hon satte sig ner framför mig och såg mig djupt in i ögonen.

 Hej och välkommen sa jag, vad kan jag hjälpa dig med? -         

Berätta vem jag är sa hon, med ögonen fästade vid mina, utan att vika min blick satt hon så, och jag tog ett andetag, men någonting sa stopp.

 Och det var då det började.

Det var i den sekunden jag äntligen kunde bestämma mig, det är dags att välja.
 
Det är dags att göra alla de val som jag behöver för att kunna strukturera upp mitt liv, för att lära ut mina upplevelser och för att lära mig att ta emot av andra, att njuta av gåvor och att lära mig att älska, vad kärlek betyder. 

Kvinnan hade en underbar röst, och hennes ord..?Låt oss prata om dig i stället?         Ekar nu och för alltid. 

Jag hade så länge sökt mina rötter, jag visste att ursprunget var ryskt, jag visste att mellanlandningen var tysk, jag visste att generationen i Sverige var ung, jag visste också att oron, stressen, att aldrig vara nöjd, skyndsamheten och osäkerheten kom ifrån att aldrig få hitta hem, aldrig ha sin plats, aldrig få stanna kvar, det färgade mig så starkt, och det var nomadens rytm, Zigenarens rytm som fortfarande levde i mig, lever i mig, som visa sig om och över igen, hela tiden. Jag trivdes alltid så väldigt bra, på alla de platser jag flyttade till, snart förändrades denna känsla till oro, flyktkänsla och orimlig stress, jag måste vidare, jag måste vidare, ekade i mitt inre och drev mig att flytta, om och om igen. ?

Låt oss prata om dig
? sa hon?  ?

Vill du att jag ska berätta om Zigenarnas liv? Känslor? Glädje? Kärleken till djuren? Och så gjorde hon.

 Tavlan som målades upp framför mig var livlig, edig, passionerad, rytmisk, musikalisk, levande, djurisk, varm, sann, kärleksfull, glädjefull, matig, nyttig och allt där emellan. Kvinnan berättade om kärleken till djuren, kontakten, bandet som aldrig brister och om hur det är att gå till stallet, sova på ryggen av en häst och göra sina läxor liggandes bredvid fölet i hagen. Jag fick så mkt förklarat för mig om min hjärtas rytm, flykt, och sanningen, den började komma närmre. Jag kunde plötsligt skymta en springa av hopp och ljus. 

Vinden mot ansiktet sa hon, det är bland det viktigaste, lär dig att nyansbestämma, kvalitetsbestämma vinden som smeker dig och forma ditt liv, dina ansvarsfrågor och dina beslut efter detta.

 Efteråt var jag tom. Ensam. Borta. Glömd. Jag satt kvar en lång stund medan den kyliga spanska kvällen sakta sjönk över mig, med så mycket vemod jag bara stod att finna. Kvinnan hade berättat om mig för mig, hon kom för min skull och hon lämnade mig i detta skick, för min skull. Inte nog med det, hon hade dessutom betalat min taxa för att föra detta budskap till mig.

Jag måste gå sa hon, sen gick hon, ? Att gå långt varje dag rensar mitt sinne och skänker mig frid? Om detta vet jag, och så min mor, vi är ett gående folk.  

Jag reste hem med en av många insikter och där och då beslutade jag mig för att aldrig eller sällan igen, skapa falska förhoppningar för människor som söker sitt liv med ljus och lykta, jag bestämde mig för att vara en vägvisare som pekar på jordliga ting, här och nu, och så är det och förblir.Jag hittade denna texten efter att ha skummat igenom lite böcker jag skriver och skrivit........och tycker att den passar in igen...efter så många år.

Resten av texten som följer är för känslosam att lägga ut här..ganska dramatisk som det kan bli när jag öser sörja ur mig *s*......

Varför jag tyckte texten var fin nu?

För att jag flyktar inte längre...processen avtog..och det är..en skön känsla.

Någon

Jag läser en del...väldigt blandade titlar, helt efter humör. Jag kan ha 3-6 böcker i gång samtidigt utan att det stör, det handlar ju om olika saker.

Jag har dock, inte läst på en längre tid, vilket känns för hjärnan grötar lättare ihop sig när jag inte läser.

Någon tycker att jag ska läsa..en specifik bok.  En vanlig pocketbok "På andra sidan Venus"

Varför?

Vet inte

Hur vet jag?

Den låg, MITT PÅ MITT JÄVLA SOVRUMSGOLV nu på morgonen när jag gick upp.


Kan NÅGON berätta för mig hur fan den hamnade där?

Och JA, jag har ordning på mina böcker, jag vet vad jag har och inte har jag en sådan bok!!! ÄNNU mindre har JAG placerat den just där.

Hm.

Någon som vet vad den handlar om?


Seriöst förvirrad och Upprymd

Allt går i cirklar, allt kommer tillbaka...*Räkna*   5 års cirklar blev det denna gången..........

Jag har fått så mkt positivt idag...ibland vet jag inte hur jag ska tacka eller ens ta emot allt bra som kommer, snälla, rara, gulliga gester ord och ting, jag blir bara mållös och ställd...jag är liksom inte van.

Jag fick dessutom ett samtal idag..

- Hallå?

(Rösten....jag känner igen rösten...någonstans ringer den rösten igenkännande..som en älskad röst..en vänlig, underbar och nära röst..men vem FAN är det...)

* Hallå? Sa jag...

Hej! Det är O!

O.........O..Som i....hm....

Hej..(Sa jag utan att fortfarande....men SEN! .....  )

O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*Chockad*


Ett stort leende bredde ut sig och hjärtat blev varmt som Nigeria i högsommarvärme

O!!!!!!  Sa jag fånigt igen...

-Ja..jag saknar dig...

*Men GUd..guud....jag saknar dig med ju!

År..hur många år? FÖR många år..SÅ många år...

1½ timme senare är jag bara GLAD...för att få höra din röst igen, veta att du finns trots din situation och trots allt som varit, ÄNTLIGEN får vi träffas igen och bara ha kul och återuppleva gammalt skit, så jävla underbart!

Upprymd, förvirrad och ngt skakad..återblickar...så mkt kul vi hade, så tokigt roligt och knasigt..och så mkt Bus...*skratta*


Så många års vänskap, som bara försvann för att vi inte "fick" träffas..som syster och bror, som bror och syster, som de allra bästa vänner, du har fattats mig, sannerligen.

Jag är ledsen att jag är glad för jag vet vad du går igenom, men här måste jag få vara lite ego, jag är GLAD att vi äntligen kan PRATA igen och bara få VARA utan misstankar och gnäll!

Jag vet att det blir bra för dig det här...tänk....det vimlar fortfarande av blondiner på stan, tro mig, jag har sett dom ;-)

I värsta fall får jag följa med dig och hålla handen *s*

*Minnen*

SÅ många minnen.....SÅ många..otroligt många minnen som bubblar upp....kanske inte alltid de roligaste..men..dock minnen....(När du spillde Coca Cola på min brudklänning var du ganska billig, när du ALLTID kom och störde vid "Sista dansen" så jag aldrig fick nån med mig hem, När du SERIÖST frågade MIG om smakråd pekandes på nån stackars blondin...*host*.....etc...)

Och alla de gånger vi bara legat i varsin soffända och talat om livets viktigheter...åkt hoj Skåne och halva Sverige runt, ätit glass överallt och bara haft det bra...snackat, snackat och snackat...

(Och fått folk att prata..såklart)

Nytt hopp..Nya energi och många positiva ord har jag fått till mig idag.

TACK!


Måndag

Att göra det bästa av situationen, att ta hand om ögonblicket och ge enrgi precis där det behövs och inte mer, det är ju så det ska vara eller hur.

I situationen som råder just nu är det svårt, för att inte säga Frustrerande så in i helvete, för att jag VET inte. Och det är ju just så, det FUNKAR inte när jag inte vet. Jag kan känna på mig hit eller dit men att inte veta, då stoppar hela jävla processen.

Jag plockar runt mina grejer, kollar på alla lådor med grejer, lönt att packa upp? Nej skulle inte tro det. Kontoret blev uppflyttat till ovanvåningen men det känns ganska meningslöst att dra i alla papper just nu, när det inom 3 månader ska packas samman och flyttas ändå.

Flyttas ja.

VAR liksom. Det är ju det. Var?

Det finns massor av lediga lägenheter och hus, i Landskrona, Eslöv, Helsingborg, etc...städer och ställen som verkligen inte tilltalar, och varför skulle de, jag har ju ingen som helst anknytning dit och jag ORKAR inte sitta där och glo utan någon form at kontakt! Och Moa som behöver de sina. Nej Närhet är viktigt, för att underlätta och för att få hela tillvaron smidigare, det är  ju målsättningen.

Hela tiden ramlar jag över små gårdar, fina och med bra pris, min energi är väl efter så många år helt inriktad på just det, att finna gårdar som passar mina behov, lediga boxar och bra mark. Inte ens huvudet har väl hängt med här att det vi söker är en LÄGENHET eller ännu hellre ett gathus dit INGA hästar ska följa med. Konstigt? Svar Ja.

Fokusering, ja jag vet, berätta något jag inte vet.

Positiv fokus, jaha, men om jag inte har någon då....nej..jag vet...då blir det inget heller.

Underbara solen skiner, tyvärr hinner jag inte vara ute och njuta av den eftersom huset kräver sin uppmärksamhet ...... 

och Kontoret

och och och.

*