För Döva Öron

Man kan spotta på en sten tills den är blöt.


Sen kan man lika bra kasta den i sjön.


Sjunker

*


**

Gör den av sig själv.


*


4:e dagen

Eller...natten till..

Sjuk...hög feber så jag har yrat...frysit..varit för varm..suttit uppe..snurrat...försökt sova, sovit djupare än jag vet inte vad.

Ont i lungorna och nacke, axlar och huvud.

Blä.


Svårt att samla tankar och ordföljd, svårt att koncentrera mig, något ska ut, fram, bort.

Aqua Aura...en fantastisk sten, den hänger runt min hals men det var nära jag slet bort den i natt. Har fått rena den i 4 omgångar och jag är helt röd på huden där den hänger.


När jag kom in i C:s butik igår så gick jag rakt fram till den...den bara hängde där i en inramning av silver....jag ignorerade den och tittade vidare, jag visste att jag måste ha en ljusblå sten för mitt halschakra, jag visste att valet var enkelt men jag blundade ändå för den vackraste som hängde där..

C sa efter en stund, men..varför inte denna? Och höll fram just den, en pentagramslipad Aqua Aura av bästa kvalitet, jo.,.sa jag...ngt flyktigt..det var ju den jag ville ha från början...

C himlade med ögonen och skrattade..vad är det du lär ut till alla andra?

Så, jag köpte den, samt en silverkedja..som ser anskrämligt ny ut, silver SKA vara halvsvart för att vara snyggt, men nu hänger det runt min hals och jag hatar det.

Den har bränt på huden, det har kliat och det är inte alls behagligt, men, jag kämpar på.

Blå Chakrat står för kommunikation och i den delen av livsprocessen som är just nu är det tydligten blått som är betydelsefullt, KOMMUNIKATION...verbal kommunikation, att tala och bli talad till.

Kul

Nej inte alltid.

Jag somnade i alla fall med halsbandet på och jag var NÄRA, mkt nära att bara slita av det flera ggr i natt men jag stod ut, och nu är jag sjukare än någonsin, febern har satt klorna i mig och de drömmar och bilder som kommit upp i natt är så sjukt, svart, äckligt och vansinnigt att jag vill bara tvätta bort det med Saltsyra.


4:e dagen idag, mkt praktiskt arbete, så även för mig.


Halsbandet får hänga kvar, just i denna stund känns det ganska lugnt, jag kan tom. tycka att det är ganska snyggt.


Mycket annat blått har kommit upp, många gamla minnen och många aha. Mkt som vill lägga sig på plats...tydligen smyger det med en rädsla för vad som komma ska när jag börjar rota i det, såklart är jag nyfiken, men jag orkar inte hur mkt som helst, fysiskt är jag OFF. Borta, AV.


Mentalt är jag PÅ.....


Själsligt...är jag sårad.


 


Förändringar

Så...det var så det skulle vara....det var ju det jag ville...precis...Självständighet...men att det gick att genomföra..det var just den biten jag inte trodde på och det var väl just den biten som jag skulle genomgå för att förstå att JAG KAN SJÄLV.

H var en stor stor hjälp, hon frågade mig i förrgår kväll..VA? MEN VAD VILL DU DÅ?

Dagen efter, såsom igår så ramlar den in, lägenheten som jag väntat på, och jag bara ler, för någonstans i denna soppan finns ju alla svaren, och jag VET ju att jag KAN egentligen, det har bara varit lite rörigt i mitt lilla huvud den senaste tiden.

Nej den kanske inte är perfekt placerad, eller det kanske precis är vad den är? Rätt placerad i detta mönster, detta livet, men också geografiskt, jag är övertygad om att jag kommer att finna ut en hel del fördelar.

Nu är det alltså flytt som gäller, det känns som ett "Äntligen" att äntligen kunna säga, NU SÅ!

Och allt annat då...hm....jo...det finns en hel del att avhandla, men det håller jag på min insida, avverkar bit för bit och släpper ut det efter hand, jag måste förstå och jag måste inse, jag måste gå igenom och jag måste SE vad och varför vissa människor, händelser och situationer väcker så starka känslor i mig, man kan väl säga, det är ganska spännande att leva...hm...

Det är bara så intressant att KUNNA ta ett steg till sidan och studera de olika händelseförloppen, de olika mötena, som väcker mer eller mindre starka reaktioner.

Men....det är ju inte det "Röda året" för ingenting, eller hur.

Hunden. Han är kul han, det tog två dagar så var vi inne i de gamla rutinerna, han känner ju mig väl, han ligger blickstill tills jag ordnat och donat med allt mitt, han visar inte på en min hur kissnödig han egentligen är...Söte Göte...han vet att Mattes kaffe är nummer ett, allt annat kan glömmas bort tills det är avklarat.
Han har klarat uppbrott, avbrott och Vårt Möte jättebra, fast igår bröt han tyvärr ihop, jag behandlade en klient och H skulle bara köra över till grannen, Med Texas i bilen höll det på att ta ände med en katastrof,

"KÖRA IFRÅN MIN MATTE, SOM JAG ÄNTLIGEN FÅTT TILLBAKA, GLÖM DET!!!!"

Så det var pussekalas när jag kom ut och han såg att jag faktiskt var kvar.

Inte lätt med alla de turerna han genomlevt, men nu är han hos mig, oss, för att stanna.

Han är så söt här på kursen, det är 2 st. miiinidvärghundar här, de skäller konstant på honom och morrar, han bara ligger och tittar på dem och viftar på svansen, jag måste tillstå att säga att det SER lite kul ut, hans huvud är STÖRRE än den minsta hunden i sin helhet *s*

Men han är snällheten själv och allt går så bra.

SAKNAD

Ja den är som vanligt närvarande, något som känns, gör ont, bränner men samtidigt ger mig så mkt lycka att jag vet inte hur....hur hantera överflöd, detta överflöd som ja, jag ju förvisso bett om men när det väl kom, kom som ett vulkanutbrott.

Hur hantera att få LOV att känna sig så Lycklig?

OTROLIG fantastisk STOR känsla.CBT

Ibland fullkomligt HATAR jag min egen kreation, mitt skapade verk som växer och växer och berör alltfler individer. I processen kan allt komma fram och gör så också.

Jag lider i mina egna plågor, fysiska och mentala och för varje gång, varje ny utbildning genomgår jag såklart, såklart såklart OCKSÅ den där förbannade jävla smärtan som innebär höjning, förhöjning, rening och avskalning, NYTT NYTT OCH nytt jävla skit som kommer upp till ytan....

Gammalt som skalas av, gammalt som ska bort, vänner som visar sig vara ovänner, situationer som försvinner, beteenden som förändras, möten som sargar och sårar och försvårar men i sin ände lättar upp....

Men i grunden så är det ju LIVET

LIVET som visar sig och som säger...

Processen går mot sitt mål och målet betyder att vara hel

ren

fri

Fri ifrån det som tynger samt full av den lycka du förtjänar

Men fy för i helvete att gå igenom det, om och om igen.

Lungorna spränger, värker och rosslar, för varje smärtande andetag tänker jag,

vad är det för fel att jobba på Ica?


I nästa andetag tänker jag.

OK...

NU samlar jag mina tankar och tänker ...Lungor....

Betyder

Mentalt

Betyder

metall

Betyder Ländrygg

Betyder Mentalt (Igen)

Betyder..hårt kallt stål

som måste smältas

av värme

och ju mer värme jag får till mig

desto mer smälter mina blockeringar

och nu...i mitt rosslande nysande frysande och smärtande tillstånd, (Förlåt jag glömde HOSTANDE)

sÅ UPPTÄCKER JAG

JA...DET ÄR JU JUST SÅ

Jag smälter!

Elden gör sin verkan, Värmen med sitt Hjärta..smälter mig och hjälper mig att lösa upp allt det gamla, alla gamla äckliga minnen som bara ska bort bort bort.

Men det gör ONT.

Precis som det ska.

I denna processen vi kallar livet, på väg mot målet vi kallar ljuset, och vet ni vad!

Ljuset, har jag upptäckt, kan man finna också i det LIVS LEVANDE LIVET!

Inget jag visste men nu vet jag det så nu säger jag det!

Nej jag menar inte det ljuset du släpper in när du öppnar dina persienner på morgonen...jag menar det

LJUSET

Som vräker omkull dig och det LJUSET som omfamnar dig och håller dig och trycker dig och aldrig släpper dig...

Det Ljuset....som du väntat på för alltid.

Men det gör ONT och såklart måste jag få gnälla lite, vad vore livet annars, såklart måste jag få lida lite, hur skulle jag annars kunna jämföra?

Men också såklart så njuter jag av varenda sekund som det bereds en ny dag, en ny stund, en ny sekund för mig att ta del av

Och jag säger TACK

TACK!

Till alla som medverkar, spelar och rör sig på och över min scen, det är av er jag lär mig, om livet jag lever.

3:e dagen på CBT.

Phu.

Idag blir det tufft. Igen.


Märk Väl

Om du har en stor hund är du automatiskt farlig själv, alternativt dum i huvudet.

Om du har en stor hund som låter är det definitivt och absolut något som inte står rätt till, för stora hundar låter ju inte..eller hur.

Råkar du dessutom säga till din hund, kommunicera verbalt med din hund är du helt lost, sådant gör man bara inte, helst inte i en situation där du inte har något val.

Har du DESSUTOM mage att be folk dra åt helvete för att de tycker du är dum i huvudet för att du har en stor hund, ja då är det bara att lägga ner, så kan man ju inte ha det, SÅ KAN MAN INTE GÖRA... det är inte


NORMALT!

Tystnad

Att inte ge uttryck för känslor, ord, tankar, funderingar....att hålla inne eller att stoppa flödet av känslor och lycka....

Tystnad

Gör mig på ett obeskrivbart vis

Väldigt Tyst

Resa

Vilka resor man än genomför kan det vara både upp och ner, än är det hit och än är det dit.

Resor kan vara Livsresor eller fysiska, alltså sådana som faktiskt gör att man tar sig från punkt A till B.

Senaste resan var sådan. Från en stad till en annan.

Med hund.

Hemskt.

Hunden är stor, han väger nära 50 kg.

Om och när man beställer biljett för att kunna resa med hund förväntar man sig att också..faktiskt kunna..resa med hund.

Eller?

Hur konduktören behandlade mig och hunden ska vi inte gå in djupare på, jag säger bara

SJ SJ gamle vän....

Suck.

Jag förolämpades, idiotförklarades och hunden blev sparkad minst 2 ggr med vilje.

Hunden i sig är det snällaste som finns, även om han både ser grotesk och skräckinjagande ut, så skulle han aldrig göra något eller göra någon illa...

Ledsamt måste jag säga, men jag fick rådet att anmäla händelsen av SJ :s kundtjänst, de var helt förbluffade över min story.

En annan del av min resa är sorg. Sorg och Saknad som samtidigt är så färgat av Kärlek, lycka och glädje att jag blir helt varm bara jag tänker på det.

Lyckliga jag.

Ledsna jag.

Ensamma jag.

många minuter är det...blir det...som känns sådär extralånga och uttänjda och som plågar mig. Så det svider.

Men men

Hunden är en gammal bekant, en bekant som jag saknat massor och som äntligen tagit plats i familjen igen. Han blev superglad när han fick möta mig igen och det var verkligen ömsesidigt.

I morse var vi och badade, precis som han älskar, han är världens blötdjur, tyvärr tycker tråkiga matte att det räcker med en gång om dagen annars hade han gladeligen hoppat i plurret nu genast igen.

Gruppen är bra här, nyfikna, analyserande och ordentligt blandad, bra! det ger kvalitet.

Dax för långrunda med bushund ...


A? Jag har hört att vi ska göra något kul på Lördag...*s*.....det ser jag fram emot


:D


Tillbaka....om igen

Om man medvetet väljer att göra någon illa, ska man också vara medveten om att allt kommer tillbaka, förr eller senare. Det finns inte skydd för det, inte ens det egna skapade hur starkt det än är.

När man jobbar med ljusarbete, energier, healing, karma eller vad man nu än väljer för stil, inriktning och energi att nyttja, ska man veta, ingen går fri från att man alltid, i alla lägen, får tillbaka det man ger ut.

Så...att skicka otur, sjukdom, splittring, dödsfall, konkurs och andra fruktansvärda saker på hundratals människor kommer att slå tillbaka, och det kära någon, kan man inte stoppa.

Istället, bör man vara lite smart, om man nu vill ha ett lite trevligare liv, så väljer man att skicka Kärlek, solsken, livsnjutning och Överflöd!

Det, det är precis vad jag skickar, både till ER och till alla andra som vill ha.

Varsågoda! Bara att ta för sig.

Lycklig Misär

Visst är livet konstigt, upp och ner, hit och dit, känslor som sprakar och ilska som flödar, Kärlek som stannar och människor som försvinner med brak ut ur ens liv.

Vad ville denna dagen?

Mayakalendern hävdar att ljuset kommer åter i morgon.

Låt oss hoppas och tänka ljusa tankar

För

just nu...känns det lite mörkt.

Jag känner dock ett stort hopp, en stadig tillit och Kärlek som flödar från många håll....Dagens negativa ord var splittring......

I morgon är det bara Ljust. Positivt och Kreativt.

Saknaden är enorm, besvikelsen stor att tiden som äntligen fanns inte kunde nyttjas till sin fulländning, men närheten var och är beständig, det enda viktiga, just nu, är nästa möte...nästa ord...tanke, känsla, ......


Ja jag sprang iväg, och ja jag önskar att jag var ensam om att styra bestämma och regera, men om det vore så, så lärde vi oss inget, kände inget och såg inte.....det ljusa för det mörka...
Jag vänder ansiktet mot Solen igen och låter flödet ha sin gång, det blir bra...det ÄR bra......och det ska fortsätta så


:-D

En varm mule

Kan göra underverk. Sittandes i höet medan hästarna mumsade slöt jag mina ögon för en stund. Plötsligt kittlar det till på kinden och jag öppnar sakta mina ögon.
Lilla Visa står över mig, i farten att kliva upp i knäet och Eldman står vid sidan om som i väntan på sin tur.
Båda mammorna stod på sidorna som för att skydda mig, vilken känsla, det var nära jag började lipa igen.

Mattias kom förbi med Anna för att hälsa på hästarna så ännu en dryg timma spenderade vi bland busfröna och tanterna.

Lunchen blev kombinerad kvällsmat, pasta och ost, otroligt upphetsande och inte ens gott, men Moa gillade det och åt upp alltihop. Själv är jag inte särskilt hungrig.


Nu väntar jag hem Mitzy sen ska jag sova....hoppas jag.

Måndag

Jag visste inte att man kunde innehålla så många tårar.....tänk vad man samlar på sig genom åren. När flödet väl tar sig...när allt svämmar över...oj.....

Varför just nu eller varför just idag det har jag ingen aning om, det var väl bara för mkt helt enkelt med allt som sker och har skett.

Väldigt många bra saker, positiva fantastiska och omvälvande situationer, känslor och ting, jag är full av intryck.

Men också slut

Grå

Liten

Ledsen

Tom.


Med ett stort ? Frågetecken ?

Hur fan ska jag hantera allt detta?


Jag känner mig dum knäpp tokig knasig fel ful och fantasilös.

Kul.

Eller inte.


MenDet är snart


ÖVER
S som i Söndag

Idag är det Söndag, säkert inte särskilt märkvärdigt för manga, men för mig betyder .... massor.

Kvällen igar blev jättelyckad, vännen bor i ett krakslott fran 1650, gissa om det spökar! Hujedamig. Fullt med folk, god mat och hon blev superglad över min smarta present, den passade perfekt.

K bor som sagt i ett krakslott, och vi brukar skoja om att hon äntligen fatt sin prinsessbostad, det är helt otroligt vilken lägenhet hon har, verkligen made for the Princess. Sa..när jag hittade en rosa keramikskal med silverbeslag och silversalladsbestick som sag ut som om dom var gjorda för en prinsessa, da var ju saken klar, och glad som sagt, det blev hon.

Människor förändras, nagra möten igar förvanade mig lite, sa mkt respekt bara för vad? Vad har jag gjort som är sa speciellt. nu da....flera stycken som undvek att skratta med mig och som hellre höll sig i bakgrunden, när "höjdarna" slog sig ner och började prata...hm....skumt...och svart att förklara...kunder eller chefsveterinärer, för mig är alla samma och jag kan ha skratt och skoj med alla oavsett utbildning, men plötsligt märks det en enorm gränsdragning.

Telefonsamtal i natt...som berörde....som....än en gang fick mig att känna pa det där ordet gemenskap....nej fel, det är

INTE BARA ETT ORD LÄNGRE!

Jag far verkligen KÄNNA av Gemenskap. Otroligt....och underbart.


Och nu da......Kaffe....prata lite snällt med min dator..kanske jag kan fa fram nagra mail idag, jag startade den igar men den dog direkt. Hall tummarna för mig att jag kan föra över lite data til harddisken sen, kanske det kan hjälpa. För. Hur kul är det med en dator som inte har ett a med prick.

Att klä sig en helt vanlig sketen Lördag

Jo, ...jag skulle vija ge er alla lite tips och tricks...

Att köpa kläder på HM är som att köpa en Byrå på  IKEA...Man vet aldrig i hur många delar den kommer...

Men

Först av allt

GE ALDRIG en tröja till tvätt till någon som INTE kan tvätta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så, resultatet var...en Svart T shirt, dyr som pocker, FULL av vita pappersbitar....*eek*

Och resultatet på det, bleV ju naturligtvis att till kvällens begivenhet krävdes det en inhandling av en NY!

Efter en lång arbetsdag var det endast HM som var öppet.

KUL

Så blev det och resultatet efter det

En tröja, som i sig såg alldeles förträfflig ut där den hängde, den lömska jävlen.

Men

När den kom hem, och jag plockade upp den, befann sig vara i DELAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och när denna svensken var kammad och klar, redo att träda i sin nya klädnad, började farsen.

"Carola? är du klar på toa snart?"

- Eh- jo..vänta lite..

"Carola, vad gör du?"

-Eh..tar på mig en tröja..*host*

"Carola? Du har tagit en kvart på dig nu?"

- FAR ÅT HELVETE!

Tröjejäveln fastnade halvägs och alla delar som den fann sig i korvade sig åt olika håll, när jag äntligen hade fått rätt på ena sidan visade det sig att den andra jävla sidan satt fast under vänstra bröstet.

KUL

Eller inte.

Hur gör jag nu liksom?

Hann jag ju tänka

OCH VARFÖR I HELVETE skickar de inte med en vägbeskrivning så att man på ett ENKELT sätt kan manövrera på sig tröjefan?

Efter många om och öl så satt den i alla fall på plats.

Det var då jag såg det.

DEN VAR BAK OCH FRAM.

Här sitter jag nu. med tröjan på plats, kroppen i behåll och 4 tomma ölflaskor som vittnar om min desperation, vi är försenade till födelsedags festen och jag är halvfull men vad gör det när allt kommer omkring och det är ju faktiskt..

SÖNDAG I MORGON!

Evighetsdag

Kommer det att kännas som idag, men det är ok, för dagen i morgon blir...precis som den ska.

Ikväll ska jag pa födelsedagsest, inte lätt att köpa present till vuxen smart tjej, men det löste sig i slutet här igar och jag är mkt nöjd med mitt inköp.

Det värsta med det inköpet var att det höll pa at göra mig 14.000:- fattigare, men det är en annan story...*host*


Sa..mkt folk ikväll som jag träffar sa sällan, fran hela Europa samt USA. Konstig blandning av Veterinärer, Terapeuter, Hovslagare och Kiropraktorer, vi lär, som vanligt, ha nagra gemensamma nämnare.

Jag har fatt lana en Dator, syns det? *s* Min egen ska fa en hederlig begravning, den är alltsa dödsförklarad nu.
Jag kan använda Köksdatorn förvisso men da kan jag inte sitta i sängen och skriva ;-)


Evighetsdag idag pga olika saker, det är bara att ta det som det kommer.

Egentligen är det ju bara en vanlig sketen Lördag...sa...vad ska ni gör idag?
Glad Glad Glad

Bröllop...sa otroligt glad jag blev, det hoppas jag märkes, trots min nyvakenhet.


Da har man ännu mer att se fram emot .........

Ett riktigt Sagobröllop hoppas jag att det blir!!


:-D


~Ler med hela ansiktet ~

Omlopp

känslor...som far runt.

Hur illa kan det bli när folk snackar skit...

Jo jävligt illa..

Tur att man rädda situationen och förklara

Men ärligt..

Hur  orkar ni?


Pinsamt Patetiskt och Löjligt.


Märker ni inte själva som ni gör bort er?
Sucka.


Dagen igår

Kan egentligen bara beskrivas med ett ord.
HEMSK
Men av alla anledningar var det ändå det operativa ingreppet som skedde här det värsta.

Hur vi, Människan, kan styra över liv och död, fint och fult samt ja eller nej.

Igår blev det ett nej. ett rungande NEJ som hördes, tror jag, ända ut till våra planetvänner.Så hemskt, så tragiskt så ledsamt.

Jag grät i kapp med duschen, inte ett dugg över förlorat värde, pengar är bara energi och mår jag bra är jag full av energi, så .....det är för ytligt att säga så, men visst, logiskt sett...visst...det handlar ju om en del.

Nej, jag tänker på självständighet, personlighet samt glans.

Glan som i uppvisande och talang.

Hur jag som Människa kan ha rätt att förändra någon annans personlighet.


Fy fan kan man ju säga. Och det gör jag.

Ja jag var ledsen igår, utmattad av mina känslostormar som jag försökte hålla i shack på insidan, och alla andra liv som vi råder över, barn, hundar och katter.

Övermäktigt blev det och egentligen är det  men idag är det dagen efter och idag kan jag i alla fall andas, trycket är borta, tårarna slut och ny dag ska tas om hand.

Glad är jag som har mina käraste omkring mig, det är en rikedom i sig.

Det är mycket nu...

Alla ska ha...alla ska vara...alla vill ta...alla ska bara....

Lite av det, lite av detta, "men bara det här" Och lite till där....

Gör det och gör detta, ge hit och ge dit, var snäll och leverera

Det är bara att servera och jag ler när jag serverar

Men nu är det stopp jag tror jag kreverar

Jag betalar för tjänster  så låt det då funka

Vad gjorde ni utan, skulle ni drunkna?

Jag är fri när jag är ledig och ändå ska jag jobba

Nej det är fan dax att jag börjar nobba

Hitom och ditom och bara lite till av det där

"Gud vad du är duktig herregud så bra du är!"

Ja när jag är där, tillgänglig och kan  producera

Men det är bra med det för nu kan ni ta skiten

och nu så ska jag för er äntligen  garantera

Det är slut på att giva, ge och att tiga

det är slut på bock och nig för denna svensk är sliten

Jag beslöt mig för precis att i graderna stiga

Sätta ner min fot i grunden

Be er hålla käften vara tysta och stå ut

I alla fall just nu för stunden

Vända er om och från mitt liv gå UT.
Konstig sömn..

Mkt som snurrar i min skalle... När ska jag få ro?


Vaknade en kvart i timmen och kände mig bara som ett stort frågtecken....

Vad är det nu då?

Vad var på g i natt?


*Fick ett otroligt glädjande Sms sent i går..det blir en stor omställning men jag har känt det på mig, det gör mig glad och detta blir ett möte som jag........LÄNGE sett fram mot. Det var väl meningen att detta skulle ske, även om det känns.......otroligt.....ännu en puzzelbit alltså. Tack Robban. Vad mer kan jag säga.


Äntligen har det ordnat sig med stallplats, det låg bara och väntade, jag var bara tvungen att bestämma mig för vilken stad jag ville bo i först, så kom det igår, som serverat på silverfat, bättre än jag kunde drömma om, plats för de pållar jag vill ha med mig, 3 st. blir det, perfekt! Kan ta mig dit med buss inom rimlig tid och får sällskap på vägen, världen är bra liten ibland va ;-)


Vädret är trist, det är grått, men på något vis passar det den delen av min sinnestämning som tycker på, som tycker att hallå..något är inte helt ok här.


Vad det nu än är?

Ordet Kräkmätt

Har fått en ny Dimension

Ordet    Äckelmätt  har nyss inträtt i min vokabulär, ja inte bara där, utan meningen och innebörden har nu i denna stund tagit över min kropp, min själ, mitt sinne.

En stor tallrik med glass, vispgrädde, strössel och maränger, 1 hel påse chips samt ett stort choklad senare vet jag....


Jag är Äckelmätt med snudd på att vara döende.

Jag behöver bli räddad.

Typ Nu.

Många tankar

Vaknade som jag somnade, stel som tusan, men konstigt, för jag vet att jag varit vaken ett otal gånger i natt, vänt mitt ansikte mot dig, men du var inte där.......

Mycket som flyger runt i mitt huvud, men inte alls på något stressat vis, mest bara att....    Tiden rusar ändå står den still...        något jag kom på häromdagen som passar precis in på hur det känns.

Det har hänt så mycket, på så kort tid, men svaren igår gav mig mer fyllnad i de tomma luckorna, människor som passerat, sårat och vänt upp och ner på mig, färgat mig och bedragit, lurat, hemsökt och stulit, människor som använt mitt namn och människor som bara tagit...jag vet nu varför, insikten var intet på något vis svår att ta, insikten efteråt, den som slog mig i bröstet, den däremot, det är den jag bär på nu och funderar över.......hur stort är egentligen allt?


Hur färgade blir vi inte av varandra?

Hur många kanaler kan egentligen skapas av en endaste liten kanal?

Hur fort det kan spridas? jo det vet jag nu, likt ett virus i din adressbok...så sprider sig informationen, hakar sig fast och sprider vidare....fortare än vi kan föreställa oss.

Mänskliga vampyrer, så kallar jag dom gärna, för det är precis så det är, Bloodsuckers, ja fy fan, mkt ska man gå igenom och uppleva innan man lär sig något över huvud taget.

Och den som startade allt...jo tack, jag vet det nu, men så många som blivit skadade på vägen. Jag vet att det är deras eget livs ansvar, jag vet och jag vet och jag vet, men jag känner inte desto mindre, men det är kanske det som gör att jag står kvar? HÄR på min jordplätt utan att vara omkullblåst, har ni tänkt på det? För ja, jag vet att ni läser här.

Ja DU också. Men du...jag vet mer idag, och jag vet mkt bakom, och jag kan inte säga annat än att jag tycker synd om dig.

Om Er. Och alla du berört, och med det ordet berört menar jag inte empatiskt, sympatiskt, själsligt, som DU trodde, jag menar att du bet dig fast, sög energi, tog tog och tog, lärde ut hur man blir beroende av andra och hur ett FALSKT utbyte sker.

Så många....så illa...så mycket. Du var en duktig lärarinna! Det måste jag erkänna. Men idag kan jag skratta, och igår...när vi insåg..så mycket mer, när människor kommer samman förstår du, som du aldrig trodde skulle träffas! som du inte för ditt liv kunde ana..skulle prata och förstå ihop....då skapas....och då...stoppas..och då förstås.......väldigt mycket...och idag, nu, i denna stund, sitter jag med en klar bild. En solklar bild.


Jag vet vem du är.
Så nu..äntligen..i glädje...kan jag släppa...dig och de dina...med ett leende..med LJUS och med KÄRLEK.....kan jag släppa.....hela den tiden, perioden, fasen av mitt liv........och det gör mig

Lättad, Lycklig och Tacksam.


sovit gott

Och i natt sov jag gott, med armar omkring mig och mitt i närhet med värme, djupt, lugnt och skönt.

Speciell dag idag, jag kan inte skriva om allt, då hade pling plong bilen kommit med den fina vita tröjan där man kramar sig själv, men min eftermiddag...den var...speciell.

Jag hade några lektioner och behandlingar och platsen vi befann oss på är speciell, jag hade ingen aning, kunde bara berätta vad jag såg och kände, men allt bekräftades och även om det var ganska otroliga saker så har det tydligen varit andra som både sett och hört och fått information om vad som finns här.

Jag förvånar mig själv, ofta, genom att säga saker och prata om saker jag aldrig ens tänkt på...som om jag står och berättar för mig själv samtidigt, märklig känsla men häftig upplevelse.

Vad jag såg idag var...stort och häftigt och ger förklaring till väldigt mkt.

För övrigt är min dag i ett varande av  tomhet

Bara...en rymd av tomhet, som bara kan fyllas av din omedelbara närvaro.

Samtidigt som det är en ofrivillig känsla är det underbart att det existerar, för det visar ju på..att du finns...du är på riktigt!

Jag behöver inte nypa mig i armen, det är ingen dröm.


Jag kommer att tänka på en HELT annan sak här och nu.

Sist jag var i österrike var en av deltagarna på utbildningen en tjej av sällan skådat slag.

En tystlåten tillbakadragen tjej som när hon ställde sig upp och talade, vräkte omkull oss allihop, män som kvinnor och fick oss att gråta som barn! med sina texter och sin röst.

Jag skulle vilja lägga ut en av hennes texter här, jag har bett henne översätta den till engelska och märk väl, detta är en tjej som inte talar engelska alls!

Läs texten hon skrev till sig själv, berörs som vi blev berörda, tänk er en flicka som växer till en kvinna, en flicka som alltid blivit nertryckt men som PLÖTSLIGT inser sitt värde!

Kan man annat än bli berörd.

Texten:

Hallo Carola! Here is the text I have written: Suddenly I saw a very little flower its called Vergiss mein nicht
 
(Don`t forget me) Sit down in front of it ? this was a message for me

Only one little flower who is all aloneThere is nothing else but clover and gras who cant understand little flower.
I think this was me. But now I dont be a little flower.I give now people in my family or whatever and people I like very much
The chance that they can understand me, my things
Why I am doing things for me because of ME
Because everybody is only a human being but he or she does the best,

Even if its not the best for you Why are there things coming out from my inside on this paper?!Why do I am writing here in English and I feel good and really sure?! 
Because I am a human being and a special one!
And I do the best I can do and so life becomes more liveable if I tell or show the important people,that I am also a important person. It will be or is a very good feeling for me.In front of my 3rd eye

I saw the little flower growing  growing  growing to an own personality who has power, Who can do what ever I want to do and thats the important thing
 à the result and not the processYou are always one question away from the answer!!! 

Suddenly I pick grass -> pain in the neck 

Because I run away. But now I know to handle it and go one step back. I see in this special flower me

And I like it and I thinkIt was a message/destiny that I sit down on the right place in life andI am valuable andI will never give someone the choice to hurt me because to be a victim isnt nice.

I wont be ever the target
Its not because they don?t say anything to me, Its because I say thank you for negative words or experiences

But I will give back positive, nice words
Because I am too valuable to talk back with anger Now I will go back home and begin doing this

Because the flower was always looking forwardTo be a nice personality, but nice for herself, not for anybody else

!
 Feeling of inner peace and power
Jag kan läsa denna texten om och om och om igen, den ger mig hela tiden något nytt. Tack Lisi för att jag får använda den!

Nu är det kväll, jag har gjort den goda gärningen att hjälpa min kära vän O att skaffa sin egen Msn, så jag ska munhuggas lite med honom nu.Svart Natt

Svarta Drömmar

Mörka känslor


Och var kom de ifrån?

Var de ens mina?

Vem försöker säga vad?

Tala till mig!
Känslan idag...

Är

Som om jag vore en Fågel

Där någon ryckt, bara RYCKT av mig vingarna

så blodet det rinner

och smärtan förlamar


så ingenting känns

Känslorna försvinner

och stannar iväg

Och andetagen stannar

För varje gång

jag försöker se eller förstå

Varför

Någon vill mig illa

GÅNG EFTER GÅNG.
*Livet är mitt

Och endast jag kan avgöra min lycka.

Endast jag kan välja..hit eller dit.

Endast jag kan ta den riktning som känns bra.

Endast jag kan se, om det är bra eller ej.

Något bra har jag avgjort, något fint har jag valt, en rätt riktning har jag tagit och sett det har jag verkligen, för resultatet av min strävan är mer än väl, mer än gott, mer än allt, allt jag någonsin kunde önska mig.

Jag kan endast nu, önska mig det kvar.

Hur fan kan man?

Mycket ska man höra och mycket har jag förväntat mig, men att djuren ska komma i kläm, då blir jag förbannad!

Hur kan man, UTAN att säga något, gå och kapa strömtråden till hagen bara sådär mitt av och lägga den utanför dörren, LÄMNA HÄSTARNAS HAGE UTAN STRÖM utan att säga något!

Jag har 3 BEBISAR i hagen! Om de kommer lösa?

Jag har 3 STON..om de kommer lösa till Hingsten?

Vad beror en sådan sak på?

Hämnd?

Snålhet?  (Ni kunde bett mig om 39 kronor som den där jävla kontakten kostar)

Jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan säga att man bryr sig om djur samtidigt som man utför en sådan handling.

Ni borde fanimej skämmas!


IDIOTI   !Och, det är GANSKA många som reagerat på den handlingen kan jag lova.

Jag trodde jag visste

Innebörden av orden

Saknad

Kärlek

Gemenskap

Kommunikation

Ärlighet

Skoj

Kontakt


**


Men det gjorde jag inte

Jag har inte haft en aning

Härlig upplevelse

image81

Prometido är en speciell individ, han är född i Spanien men uppvuxen och har levt hela sitt liv i Tyskland.

Prometido kom till mig för 1½ år sedan och har vunnit många hjärtan sen dess, men själv, är han nog det kräsnaste man kan tänka sig.

Kvinnor går bort, då pratar vi om kvinnor som är överdrivet feminina, spacklade, sprayade eller tillgjorda, med tillgjord röst, han hatar dessa, fullkomligt hatar dem. Detta visar han också.

Män är ok, om de inte är överdrivet Macho, helt enkelt kan kan väl säga att den som är sig själv, den personen gillar han men, repekterar, nja, inte många.

Idag hade vi besök, min kära vän Trollpackan samt en underbar tjej som ska flytta neråt Skåneland droppade förbi och sa hej. Vi tittade på alla hästarna och sist men inte minst fick Promme sin påhälsning.

Alla kom känner Promme vet hur han i vanliga fall skulle reagera på en vitblonderad, stylad vacker tjej med smycken och parfym, han skulle styckat henne, bokstavligen.

Istället, när denna kvinna börjar tala så stod han blickstilla, lugnade ner sig, slöt sina ögon och bara njöt av hennes närvaro.

Jag blev verkligen paff, och så började vi prata om Malmö, tjejen är kanske också på g att flytta dit precis som jag och jag söker ju en boxplats till promme i området runt Malmö, när vi pratade om detta stod han och gäspade, gäspade och gäspade och nästan somnade, lät huvudet sjunka till marken och bara njöt.

Jag är inte dummare än att jag förstår vilken stor puzzelbit som plötsligt föll på plats, men exakt vad jag menar med det håller jag lite för mig själv, dock har jag bilden klar av vad han menade, det är inte sista gången han träffar henne, det är ett som är säkert.

De är fina djuren, när de ger sina vinkar, visst är det så.

Så...Lägenhet i Malmö, om några timmar vet vi!

Håll tummarna

*Glad*


Jag tror helt enkelt

Att jag får vänja mig vid Champagne.


Fast det gör ju inte så ont så det är ok.


;-)

NU

Behöver jag sova i en vecka!

Först firade vi i Champagne igår att lillhunden klarade sig, sen drack denna svensk en massa Whisky...SEN...Passade en liten fuxpojkebebis på att titta ut, jag trodde inte att jag såg Dubbelt klockan två, jag trodde jag hade blivit FÄRGblind!!!

FUX!


Är det ett skämt eller?


Klart han måste heta Boris Becker....eller hur!


Jag har alltså sovit 1 styck osammanhängd timme i natt och NU ....NU är jagASTRÖTT.


Så nu dricker jag kaffe för sen ska jag ut och Mocka!  Såklart!Phu.

Och i min säng ligger.......någon...som gör att jag DEFINITIVT inte alls vill gå ut och mocka.


*Morr*


Lögner

Om det är något jag absolut inte förstår, så är det lögner.

Jag känner dessutom av dem på 100 meters håll...det svider i magen och bränner i pannan.

Fy fan.... Hur orkar man?


Varför inte bara säga som det är?

Livet är ju som livet är ändå, eller hur? Förståelse finns och allt kan pratas om.

Lögner förstör ALLT och lite till, var så säker!

Missförstånd är en sak men att ljuga någon rakt upp i ansiktet? eller dra en vit lögn som egentligen är ganska SVART.....nej...då är det kört.


Totalt.