Maya och dag 6.

Snart släpper vi mörkret och träder in i ljusets tid.

Dag 6 närmar sig. 13 November.

Mayakalendern berättar för oss att mörkrets tid lämnas snart, och äntligen blir stämningen lite lättare, oket inte så tungt längre, sinnet ljusare. Bördorna...avklarade!?


Visst har det känts så, men så undrar jag också..

Vad skulle människan tala om ifall vi inte genomled depressioner och fattigdom, torka och översvämning?

I vilket fall som helst...så får vi se vad det bär med sig för var och en, vi har ju alla våra olika aspekter och utgångspunkter att starta ifrån eller fortsätta med.

För egen del önskar jag lättnad, framsteg samt LJUS!

Vi kan läsa följande på globalharmonys hemsida:

"" 

Ett starkt flöde tränger fram ur Moder Jord och banar sig väg likt kraftfulla floder genom alla energisystem i kommunikation som flödar mellan Planeter, Galaxer och Solar.


Signalerna tas emot av oss alla och var och en kan välja hur kraften används. Vår intention är att bejaka flödets möjlighet att tillsammans skapa FRID, FRED och HARMONI.

 

Den 12 november är sista dagen i Tezcatlipocas energiflöde - den femte natten. Den 13 november startar den sjätte dagen och Tezcatlipoca lämnar över energistafetten till Yohualticitl, födelsens Gudinna - hon som skapar klarhet och leder fram till blomning.


Under perioden 24 oktober - 12 november, den sista Uinalen (= perioden mellan två AHAU-dagar i Mayakalendern) får vi en försmak av klarheten från Yohualticitl när hon samverkar med Tezcatlipoca.

 


Låt oss gemensamt tacka Tezcatlipoca för den energi som låtit oss rensa rent allt som hållit sig fördolt under ytan i mörka skrymslen och hälsa Yohualticitl välkommen att bringa klarhet i det som varit dunkelt.

  ""

Rensa rent...har Ni känt det? har ni märkt hur kropp och natur har städat sig själv, renats och rensats?  Gamla mönster har kommit upp till ytan för att spolas bort, fysiska krämpor har varit värre än värst, minnen har visat sitt fula tryne, jag tror ni alla därute har exempel att ge. Ibland extrema sådana.

Ny tid välkomnas!God Tisdag!

Kommentarer
Postat av: Mie

Tappar hakan alldeles när jag läser det du skrivit...

Ryser till lite och får stor förhoppning om att allt löser sig på bästa sätt för alla.Jag vet att det kommer en bättre tid.

Ljus.

Japp.

2008-11-04 @ 07:51:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback