Adoptera en Häst!

Från Stiftelsen "Fondazine Flaminia da Filicaja" kan man adoptera sin egen häst.

Antingen blir man fadder åt en häst som för alltid kommer att leva kvar på Flicajas ägor (Fantastiska marker, stora ytor) eller så får man ta hem sin häst, detta gäller yngre, friskförklarade förmågor.

Det kostar i dagsläget inget att adoptera hem en häst, det man önskar är n donation. Detta kommer att förändras då man AKUT behöver mat till hästarna men just nu också akut behöver hem till de friska hästarna.

CLEMENTINA & co

Clementina är en av de hästar som ska adopteras bort, Clementina är en 3 årig Criollomix, fantastiskt fin med bra rörelser. Uppvuxen "Vilt" med en mkt dominant mamma, väldigt instinktiv och borde vara väldigt intressant för Western, NH eller Barock.

Det enda med Adoptionshästarna är att man inte får använda dem i tävlingssammanhang, det är ett av kraven som ställs.

Clementina är ca 150 cm.Lucky Day är 3 år och en mix, otroligt kelsjuk o snäll valack. Ca 155 cm.Denna lilla sötnos är också 3, namn har jag glömt, men han är en Criollomix, ca 150 cm:Carbonella, Maremma, ca 14 år, med hingstbebis, tunn men ändå ok. Otroligt social o go. ca 150 cm.Det finns flera hästar, fler bilder kommer, är du genuint intresserad av att adoptera häst, donera mat eller pengar, ta hem en egen adoptionshäst eller vad som så hör av dig!

Kommentarer
Postat av: Mie

Rörande läsning..

Men varför så liten text??

Önskar genast att jag kunde göra mer...

2008-10-28 @ 11:58:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback