Ditt livs resa

Fundera på uttrycket: "Ditt livs resa "  en stund.

Vad tänker du då?


Tänker du på ditt liv, att själva livet i sig är en resa eller tänker du på en destination dit du önskar dig innan du dör?


Vad är


DITT livs resa?


Kommentarer
Postat av: Djurjouren

Mitt livs resa började den 26 augusti i år. en total egotripp, där jag själsligt ska finna mig själv. Det är en resa inom mig men jag är en människa som snabbt blir uttråkad så för att göra min menatal resa så kräver jag omväxlande miljö, stimulans. Detta året Spanien, nästa år Thailand tror jag att det lutar åt. Jag tänker plugga mig genom världen och jag tror att jag kommer att sluta min yttre resa i Usa, Chicago....Har ingen aning om vad jag kommer att finna där, eller när eller vad.......Men jag får så många tecken om Usa, Chicago..... Börjar bli nyfiken....Men inte på läääänge än.....Min resa ska ta mig på långväga platser först. Det är otroligt spännande, uppenbarligen är det tänkt att jag ska samla en massa kunskap på vägen....Kunskap om vad? Ingen aning? En tendens verkar vara att min väg bär ifrån hästeriet i varje fall.....Känns märkligt.

Postat av: Jenny

Mitt livs resa, det är livet...det kantas av upplevelser hela tiden. Var, när och hur - det är oviktigt. Jag gör det jag gör, och hamnar där jag hamnar. Så är det bara.:)Linda...Chicago...så rätt!

2008-10-03 @ 11:26:24
Postat av: Mari-Louise

Att lära mig plöja livets fåra, inte för djupt men ej hellre för grunt.

2008-10-03 @ 14:39:58
Postat av: Emelie

De steg, de upplevelser och de intryck jag får varje dag.

2008-10-03 @ 21:24:37
URL: http://petracharlotte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback