Ta hand om sig


Gör du det? Tar du hand om dig?


Om vi delar in oss själva i baksida, framsida, uppe, mitten och nertill och kollar över dessa delar får vi ganska snabbt en bild på vår prioriteringsförmåga samt vilja att skapa balans.


Har ni fysisk balans?


Att ha fysisk balans innebär inte bara att vara stark eller stabil, det innebär också att ge uppmärksamhet till alla delar som är delar av vårt Jag.


Jämför till exempel:


Antal timmar i veckan som du spenderar på ditt ansikte mot antal timmar som du lägger på att ta hand om baksidan av dina hälar.


Ge en endaste anledning till varför dina hälar skulle vara mindre värda än ditt ansikte!


Gå över din kropp i tankarna och fundera på hur du ska göra för att jämna ut tiden som du dagligen lägger på din kropp, se om du kan fördela den lite bättre! Ge en stund åt glömda och gömda delar av din kropp!


ABSOLUT inte för att behaga NÅGON annan än dig själv!


Endast för att själv känna att DU är värd något för DIG.


Genom ATT ge värde åt alla delar av din fysiska kropp berör du och balanserar också din insida, till exempel din ländrygg, den stimulerar sinne och själ, dina skuldror ditt reningssystem, dina vader allt du samlar på dig, ta hand om dig!


Gör en genomgång och skapa nya rutiner för de gömda och glömda delarna, integrera dessa i din vanliga dagliga skötsel och uppmärksamma mycket snart hur mycket ljus du plötsligt släpper in i ditt liv, hur mycket luft och liv som plötsligt skapas och hur mycket ditt eget värde för den du ÄR stiger, först och främst för DIG men också för andra att skåda och uppleva!



Vilken del börjar du med?







Kommentarer
Postat av: Emelie

Brukar ta sådana små lyxstunder ibland då jag behöver bara stanna. Och då tar jag ett bad med massa lödder, och ansiktsmask och hela kitet.

Men egentligen är det för sällan.

KRAM


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback