Börjar med

Idag börjar jag med "dagens kort"

Inte för att jag inte giter skriva något annat utan för att det kort jag fick till mig är så himla lysande bra *glad*

Här svänger det, värre än på en logdans i månskenet.

Så, håll till godo:

Dagens kort, 3 I STAVAR:Tre i stavar innebär att man nu kommit över de största hinder i ett projekt och att man kommit många steg vidare. Även här kan en tid av väntan äga rum, men man har kommit ganska nära sitt mål. Just nu expanderar man och vidgar sina vyer.


Kortet står oftast för framgångar, men även för planer inför framtiden.

Stavar står för handling, energi, entusiasm och förmågan att uppnå sina mål. Treor står för grupper, gruppsamarbete men även för expansion.


Allmän betydelse
- Kortet står för etablerad styrka. Kortet representerar handel och symboliserar samverkan och hjälp med affärerna. Kortet betyder även planerade resor och internationell handel.


Jobb
- Framstegen är tydliga på jobbet. Du har gjort ett bra jobb hittils och du kan vänta dig en bättre position i framtiden. Om du inte är nöjd med ditt jobb, kan kortet också betyda att du söker efter nya möjligheter.


Kärlek
- I kärlek betyder kortet att du och din partner kommer överens med varandra även på andra områden och att ni är redo att göra planer inför framtiden.


Ekonomi
- På det ekonomiska området, upplever du framgångar och du hittar nya sätt att expandera och för att förbättra din ekonomi. Det finns många sätt att tjäna pengar på.

******'


Vad säger ni? Gårdagens kontra dagens? Märkligt, men egentligen, inte emr än livet i sig, det gäller att hänga med :-)

Nu är det dax att rycka upp sig ur morgondvalan, konstatera att livet är ganska ok men ensamt, Simon gick till jobb klockan 3 i natt och idag ska vi ha ett Trauma här hemma. Soffan ska flyttas, ja Ni vet. DEN soffan.

En hel dag vigd åt tomaten.

Sol! Är det idag, Edith mår bättre, massakerar allt hon når, kastar allt i golvet, sjunger, har dragit av sig strumporna och springer runt o säger "Hejdå" till allt hon kan nå att sagla ner o sen slänga ifrån sig.


ONSDAG idag.

Vad händer hos er denna Onsdag?Kommentarer
Postat av: Lina

Jag känner att jag kan ta till mig både gårdagens och dagens kort. Gårdagens, av det enkla skäl att jag fått sätta igång med en enorm rensning bland mina "vänner". Jag har blivit ljugen för, baktalad och lurad, och nu är det dags att sopa ut och kasta bort.Dagens, jag vill verkligen hoppas att det kortet vill skänka lite ljus i mitt liv. Jag har sökt ett jobb som jag inte bara vill ha, jag måste ha det. Inte enbart för det ekonomiska, utan för att jag vet att det jobbet är rätt för mig. Det jobbet öppnar alla dörrar som envist stått låsta framför mig.Jag känner, hur ego och självscentrerat det än är, att livet på vissa plan vart både elakt och orättvist mot mig en tid. Jag r på gränsen för vad min kropp och skalle klarar av, och ger all min siste energi för att kunna vinna tillbaka något, bara något alldeles litet som ett tecken på att allt har vart värt det.Så, det är onsdag, jag är barnledig, vilket betyder att jag kommer jobba häcken av mig. Men jag ska även unna mig en kopp kaffe hos min kära mamma, hon ska få jämna till håret jag kapade av mig igår och bjuda på sin vishet.Många kramar till Skåne!

Postat av: Jenny

Tja...dagens kort, hoppas jag på.

Men enligt mitt, blir det inte så bra!

2009-03-25 @ 10:27:45
URL: http://ettmaskrosbarn.bloggagratis.se
Postat av: Emelie

Oj. Vad detta kortet stämde in när jag nu ser dagen i bakspeglen. Eller ja jobbdelen av dagen, men även till stor del privat. Gillade detta kortet ;)

Gårdagens stämde nog lite mer. Fast mest på så sätt att jag är inne i en period då jag mer skärmar av andra och håller mig till närmsta vännerna.

Ha en solig dag

2009-03-25 @ 14:02:01
URL: http://petracharlotte.blogg.se/
Postat av: Therese

Dagens kort stämmer bra :) Jag har klättrat upp långt på "må-bra-stegen" om det nu finns en sån, sen i höstas. Och nu känns det som att jag har kommit så långt att jag kan blicka tillbaks och njuta av framstegen ett tag innan jag klättrar vidare :)För övrigt har jag jobbat sen kl 5.30 i morse, mellanlandat här en kvart och ska nu hämta barnen.

2009-03-25 @ 14:57:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback