Här

Vi är här, men inte gratis. Utslitna ryggar, utslitet humör, utsliten sömn, vi är helt helt enkelt..slut båda två.

Idag är Simon och hämtar det sista med Michi och Ingrid, vi röjde o slängde o packade o städade igår, ändå är den sista städningen kvar, den är för i morgon.

Man kan inte förstå en flytt hur förstörande den kan vara, men som sagt. Nu är vi här.

Jag och flickorna sitter här och kurar i soffan, soluppgången över havet är ett faktum, det är kallt, kallt kallt ute och här är MASSOR att göra, ändå är det paradiset, lugnet är totalt och sammanbrottet nära, men det ena utjämnar det andra och får jag bara gå här och pyssla lite idag ska jag nog kunna hinna hämta andan.

TACK Till alla som gjorde denna flytt möjlig! Möller!!  Marie-Louise!! Tommy!! Michi och Ingrid!! wow...Vilken insats Ni gjort, än en gång, tack! Och ett stort Tack till jenny som slavat ensam med hästarna!!!


Dagens kort är spännande, det blev STJÄRNAN
Stjärnan dyker oftast upp efter en tid av ledsamhet och sorg, som ett tecken på att hoppet och inspirationen infinner sig i ditt liv åter igen.

Man börjar så småningom hitta något meningsfullt i livet eller i det man göra, något som leder till att man är på väg till en normal tillvaro igen. Kortet står även upp för att man vågar önska sig saker nu och att man börjar se ljuset i slutet på tunneln.


Stjärnan missuppfattas oftast som ett tecken på att allt blir bra igen, men en del tolkare inser dock att stjärnan endast är ett tecken på att frågeställaren nu mår bättre, har hittat ny inspiration och nytt hopp. För att saker och ting skall bli riktigt bra igen, behöver man även göra något och kämpa. Hälften av insikterna och drömmarna som nu dyker upp kan vara rena illusioner.


Allmän betydelse - Kortet symboliserar förlust och övergivenhet såväl som stöld och att vara underpreviligierad. Kortet står även för hopp och för en möjlig lovande framtid.


Jobb - Efter en tid av besvikelse på jobbet, kommer en ljusning. Om du är arbetslös kommer snart ett tillfälle för dig som du väntat på länge att få drömjobbet. Det betyder dock inte att jobbet är ditt, utan att chansen är ganska stor att du får det.


Kärlek - Nya drömmar, nya mål, nytt hopp infinner dig på kärleksområdet. Du börjar se riktigt bra ut och även dina relationer verkar bli allt bättre.


Ekonomi - Ekonomin kan bli bättre, men det räcker inte bara att önska sig saker. Det är dags att handla nu, medan du fortfarande känner dig positiv och inspirerad.
Tack för det Televerket!


Nu stundar en kopp kaffe till med blicken över havet, ljudet av 3 busbarn på ovanvåningen samt två katter som smyger som om de hade betalt för det.

God Lördag alla!
Kommentarer
Postat av: Therese

Kan man önska sig en Nanny och en veckas semester? gaah ;)

2009-03-28 @ 16:06:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback